IceDee Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Ahoj. Mám delikátní otázku. Kdo ví prosím jak vytvořit avatara na PC?? na Xboxu je mi jasný jak se vytváří, já ale potřebuji pomocí nějakého prográmku si avatary vytvořit na PC nebo se dají alespoˇˇn do PC někde stáhnout?? Díky všem borcům za rady odkyzy a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 http://avatar.xboxlive.com/avatar/***/avatar-body.png -*** nahrad svým nickem na XBL. Pokud nejsi na XBL, tak jedině přes nějaký USB video grabber nebo Video receiver udělat screeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
IceDee
Ahoj. Mám delikátní otázku. Kdo ví prosím jak vytvořit avatara na PC?? na Xboxu je mi jasný jak se vytváří, já ale potřebuji pomocí nějakého prográmku si avatary vytvořit na PC nebo se dají alespoˇˇn do PC někde stáhnout??
Díky všem borcům za rady odkyzy a odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.