IceDee Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Ahoj. Mám delikátní otázku. Kdo ví prosím jak vytvořit avatara na PC?? na Xboxu je mi jasný jak se vytváří, já ale potřebuji pomocí nějakého prográmku si avatary vytvořit na PC nebo se dají alespoˇˇn do PC někde stáhnout?? Díky všem borcům za rady odkyzy a odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 <^KeNnY^> Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 http://avatar.xboxlive.com/avatar/***/avatar-body.png -*** nahrad svým nickem na XBL. Pokud nejsi na XBL, tak jedině přes nějaký USB video grabber nebo Video receiver udělat screeny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
IceDee
Ahoj. Mám delikátní otázku. Kdo ví prosím jak vytvořit avatara na PC?? na Xboxu je mi jasný jak se vytváří, já ale potřebuji pomocí nějakého prográmku si avatary vytvořit na PC nebo se dají alespoˇˇn do PC někde stáhnout??
Díky všem borcům za rady odkyzy a odpovědi
1 answer to this question
Recommended Posts