Ozzy8 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 omg me to proste nejde :( ... a kdyz sikas s tou sirkou tak pres select otevres takovy menu a tam je lupa a das si prizpusibit sirku a je to vpoho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 nepojede, musis mit custom fw tak diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazza Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 zdarec udelaljsem vse podle navodu a stejne kdyz si stahnu nejakej comix, tak tam mam jen ctverecky-proste blbosti pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 gazza: comix? v jakým je formátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 zdarec udelaljsem vse podle navodu a stejne kdyz si stahnu nejakej comix, tak tam mam jen ctverecky-proste blbosti pls helpTenhle program slouzi pouze na textovy soubory, pokud si chces cist komiksy, stahni su tenhle program PePViever...Tady mas odkaz: http://www.anonym.to/?http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/PePViewer_v0_8.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 pánové...a hlavně se nechechtejte prosím(37let)...vše jsem udělal a je to v pořádku,ale ted ten dotaz...jde a jestli jo tak jak dát do psp třeba knihu se zákony???musím se učit na zkoušky a to by mi bodlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MightyMike Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 mohli by jste mi pomoct?PSP mam teprve mesic a nemuzu ten BOOKR do nej narvat a spustit,muj FW je 3.40 oficialní.dekuji predem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 mohli by jste mi pomoct?PSP mam teprve mesic a nemuzu ten BOOKR do nej narvat a spustit,muj FW je 3.40 oficialní.dekuji predem za odpoved. kdyz mas oficialni fw tak se ti to ani nepovede, musis mit custom fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 pánové...a hlavně se nechechtejte prosím(37let)...vše jsem udělal a je to v pořádku,ale ted ten dotaz...jde a jestli jo tak jak dát do psp třeba knihu se zákony???musím se učit na zkoušky a to by mi bodlo...Kdyz budes mit ty zakony v .txt nebo v jinym formatu, ktery bookr podporuje, tak proc ne....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 mohli by jste mi pomoct?PSP mam teprve mesic a nemuzu ten BOOKR do nej narvat a spustit,muj FW je 3.40 oficialní.dekuji predem za odpoved. koukni do tutorialu,tam mas,jak udelat DOWNGRADE....je to v sekci PRO ZACATECNIKY,budes k tomu ale potrebovat hru LUMINES...ale ta se da sehnat,v sekci PRODÁM je nekolik topicu/temat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MightyMike Odesláno Srpen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2007 Děkuji moc,ze jste mi pomohli a PSP zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Prosím o radu. Při překopírování Bookru na PSP a zkusím ho zapnout tak mi to hlásí oblíbenou větu The Game Could Not Be Started. V recovery mám disabled a mám i UMD v mechanice ale přesto to nejde. Předem dík za rady. (PRO ZAČÁTEČNÍKY jsem četl.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Mi to taky nejde:( pomooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcuss Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 Jsi frajer,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janah11 Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Tak jsem si dala Bookr do PSP a je to super, díky za přehledný návod, nejsem zrovna profík, ale tohle jsem zvládla na první pokus :lol: A jdou mi i PDB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Bookr 0.7.1 PSM přehozeny tlačítka O a X, což více vyhovuje západním konvencím možnost automaticého načtení naposledy otevřeného dokumentu po spuštění aplikace opětovné načtení dokumentu po změně typu fontu (ne jen po změně velikosti) nastavení velikosti "Line Height" v rozmezí 50% až 150% možnost ignorovat CRs dvě moznosti nastavení rychlosti CPU, jedna pro menu a nahrávání souborů, druhá pro čtení http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/bookr-0.7.1-PSM.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 všechny potřebný soubory jsem reupl, takže momentálně fungujou všechny linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juice84man Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Me by spis zajimalo, jestli se neda nejak vypnout automaticky posouvani textu. Staci, abych se o necem s nekym zakecal dyl jak (nevim presne po jaky dobe to skroluje) priblizne minutu a uz to jede samo. Jsem z toho docela na prasky. Nebavi me furt vyvolavat a rusit menu pres tlacitko Start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Me by spis zajimalo, jestli se neda nejak vypnout automaticky posouvani textu. Staci, abych se o necem s nekym zakecal dyl jak (nevim presne po jaky dobe to skroluje) priblizne minutu a uz to jede samo. Jsem z toho docela na prasky. Nebavi me furt vyvolavat a rusit menu pres tlacitko Start. v nastaveni mas moznost autoscroll, staci ji vypnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juice84man Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Tak jsem asi slepej, ale ani v Options ani v Controls nic takoveho nemam. Mam verzi 0.71 PSM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Tak jsem asi slepej, ale ani v Options ani v Controls nic takoveho nemam. Mam verzi 0.71 PSM tak si stahni ten Bookr z navodu a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juice84man Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Bych rad, ale ten mi na Slimu 3.71M33-2 nechodi. Takze se toho asi nezbavim. Holt budu muset cist stale na TyTNovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nest Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2007 Nevite proc se mi tenhle bookr nemuze rozjet na mojem 3,71 M33/2 kde muzu stahnout ten bookr co by mi jel?dik nest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juice84man Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Tady najdes zakladni program a tady 0.71 PSM update. Nejdriv na kartu do slozky x:\PSP\Game150 nakopiruj obsah prvniho baliku, a pak na stejne misto ten update. V recovery musis nastavit pro homebrew hry 1,5 kernel slozku a pojede to. Aspon tak to mam ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Nevedeli byste jak zprovoznit rustinu? Treba font Arial 100% rustinu bere, ale nenasel jsem nikde nastaveni kodovani, hazi mi to ctverecky. Muzete pripadne zkusit na tomhle treba (to chci zprovoznit :) Je to text v rustine ulozeny jako Unicode): http://sweb.cz/.Den/Neko.txt Kdyby nahodou nijak, nevite o jinem ebook readeru, ktery by rustinu precetl? Nejlepe i japonstinu, ale fakt neni podminkou. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.