Vampyr Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Narazil jsem u Bookru na nepříjemnou vlastnost, když PSP vypnu a nechám pár minut vypnuté tak se mi pak restartne :ziped: což je dost nepříjemný. FW 3.71 M33-3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Narazil jsem u Bookru na nepříjemnou vlastnost, když PSP vypnu a nechám pár minut vypnuté tak se mi pak restartne :ziped: což je dost nepříjemný. FW 3.71 M33-3. jo to u me taky, bookr evidentne nepodporuje sleep mod ;) takze kdyz planuji od psp odejit jen na chvilku, tak vypnu podsviceni a dam hold a v opacnem pripade vylezu exitem do XMB a tam teprv dam sleep a je vsechno ok ;) EDIT: to .Dan: nevim o eboot readeru, ale TXT soubory - japonsky urcite, rusky nvm - precte PSP Filer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Anonymous: .Den, ne .Dan. ;) Rustinu jsem zprovoznil uz v Bookru a japonstinu prozatim nemel potrebu pouzivat, ale dik za tip. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasik Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 hmm... a kde ty knizky stahnu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 škoda, že to neumí uvozovky, trojtečku a možná ještě něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 onoto nebere slim!!!!!!!!!!!!!!.Ach zase nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 A hodil bys sem pls nějaky obrazky jak to v psp vypada ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda59 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Opravdu by to neslo nejak udelat na slimáka?Predem dekuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fixlik Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 Slim to bere, ale pres eLoader nebo jiny programy na spousteni HomeBrew !! [Pokud to budete chtít spustit přes ten eLoader, tak dejte ten bookr do složky GAME (místo GAME150)] Přidávám nějaké ty obrázky... Hlavní menu... Menu v otevřené knize (tlačítko SELECT)... A pouze otevřená kniha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda59 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 díky fixíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Únor 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 fotky pridane na prvni stranu....diky fixlik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Mam FW: 3,80m33-2 a uz mi bookr nejde ... proc? jak ho mam znovu uvest do chodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Nevite nekdo kde se daji ztahnou nake knihy v cestine ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adal Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 http://www.console-forum.net/showthread.php?t=9133 nebo jinde na netu je toho spousta staci hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horracio Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Zdarky asi vás nase*u ,ale mě to nevalá normálka to v PSP (fat) otevřu a pak to napíše že to nemuže být spuštěno (80020148 )mám FW 3.8 M33-5 dával jsem to na M33 pak na sony NP9660 no UMD (žádný totiž nemám) ale nic pořád stejný.Pomužete mi pls ??Sry že sem píšu vím že vás to dost štve že jsou tady takový lidi,že si vylámou zuby i s takovou prymityvní věcí ,ale bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 Zdarec!....Mám FW 3.71 M33 a nejede to....nevíte co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Březen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 opravil jsem navod a snad by to uz melo jit vsem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horracio Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 bohužel furt nic nevalí to je to nějaký pofiderní !!či co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Březen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2008 bomba....už to valí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Poraďte mi prosím, jak udělat aby šly uvozovky. Čtu knihy plné přímé řeči a s těma čtverečkama místo uvozovek se to nedá, prosím... nejde to nějak? Třeba jiný font. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Poraďte mi prosím, jak udělat aby šly uvozovky. Čtu knihy plné přímé řeči a s těma čtverečkama místo uvozovek se to nedá, prosím... nejde to nějak? Třeba jiný font. Hod si to do PDFka :)..pak jede vse..ja nemuzu cist zadnej doc...:-\...ptze to nezvlada diakritiku :(..a myslim ze tam ten font mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Zkusím, díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 hm nechapu proc se delaji navody na tak jednoduchy programky ... co je na tom proboha tezkyho ? zachvilu tady bdue navod jak zformatovat memory stick ... Kdyz je to tady vsechno po hromady tak pak je prehled o vsech dobrych programech. Podporuju to, jinak dobra brace, za 30 sec jsem to mel hotovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bourec Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 pocitam ze normalne .doc s obrazkama to asi neumi co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2008 jdou do toho komiksy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.