bedekson Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Mám dotaz jestli můžu stáhnout hry z internetu za které se běžně platí z XBOX LIVE. Myslím tím si můžu zahrát ARCADE hry aniž bych za ně musel platit.. na LIVE se nepřipojim nechci dostat BAN protože mám chip. Existuje možnost si tyto hry zahrát po stažení do mého xboxu? Díky moc předem za odpovědi a případně budu rád za link ..zdar:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Pouze s JTAGovanou konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedekson Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 .. možná se hloupě zeptám ale co znamená JTAG konzole.. jak to poznam ? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 http://console-forum.net/tema/100553-co-to-je-jtag Ale pokud se ptáš, téměř jistě to znamená, že podobnou konzoli nemáš. Tohle není věc, o které by jsi nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedekson Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 KOnzoli mam flashnutou asi pul roku a bezne mi vsechny hry fachaj co si vypalim, ale rad bych si z netu stahnul i arcade hry. mam dashboard 88xx tak mam asi smulu co? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 KOnzoli mam flashnutou asi pul roku a bezne mi vsechny hry fachaj co si vypalim, ale rad bych si z netu stahnul i arcade hry. mam dashboard 88xx tak mam asi smulu co? :ziped: Si updatuj dashboard pise se tu o tom na foru pak budes moct vyuzivat i flashku na ukladani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.