Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ovladac-nefunguje ?

SnakeEyes

Otázka

Ahoj.Mam hodne velky problem.Byl sem cely prazdiny mimo dum a kdyz sem prijel zapnul sem PS3 a ovladani ale nejdou josticky a normalni sipky jdou ale kdyz najedu treba dolu v menu automaticky se to vrati nahory a nemuzu stim nic delat.Myslite ze je to ovladacem ?Dekuju za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Takze reklamovat rikas ? No zkusim to,diky za prispevky .. :)

Tak určitě bych to zkusil, pokud to máš v záruce. Pokud bych to neměl v záruce, tak bych to rozdělal a podíval se na to sám, jestli nejsou nějak zanešené nebo špatně postavené ty gumové vložky pod tlačítkama.

Odkaz ke komentáři

• 0
Uz sem to zkousel rozebrat a odstranil sem zadni chranic a pak uz nevim jak dal a uz vubec nevim jak to mam slozit nejde mi to.Musim zkouset dal .

Přesně, jak říká Legion, rozebráním porušíš pečeť, takže ztrácíš záruku. Neříkal jsem, že to máš rozebírat, to pouze v případě, když bys ho už neměl v záruce:). Teď musíš mít asi velikou radost teda. Pokud už jsi to rozebral, tak zkus pohledat návody tady na foru na přestříkání ovladače, tam máš komplet návod, jak rozebrat a složit a nebo se mrkni na youtube po videích s rozebíráním.

Odkaz ke komentáři

• 0
měl jsem rozebraný ds3 a žádná pečeť tam není. jedině si dát bacha ať nedodrbeš šroubky, jinak to nepoznají že si to rozebíral.

Ok, přímo pečeť třeba ne, ale myslím si, že to nějak poznají a vůbec na to ani nemusíš poškodit šroubky. Viz.

http://www.howtocleanstuff.net/strategies/how-to-clean-a-playstation-3/

If the buttons themselves are sticking (as in not-releasing when you let go), you may have spilled something sticky into the controller itself, and unfortunately the only way to fix this is to carefully dismantle the controller and carefully clean the button contacts until the action is clean and smooth. Here are illustrated instructions for taking apart a PS2 controllers, which are very similar to the PS3 SixAxis and DualShock 3 controllers, but do this only as a last resort – it will void your controller’s warranty!

Odkaz ke komentáři

• 0
ale to se mi nezdá, že by jen samo od sebe to začalo.

to mě pobavilo :D elektronika je nevyzpytatelná a vždycky si něco usmyslí a udělá to bez tvýho vědomí... (myslím tím pc apod.) ... mám s tím zkušenost, např. můj poslední problém zrovna u ps3 je ten že u rozlišení 720p a 1080p mi vybledly barvy a u 1080i jsou tak jak byly.. zničeho nic.. jen jsem zapl ps a koukám jak je menu vybledlý :) a nikdo si s tím neví rady .... a dost mě to štve, grafika ztratila dost na kvalitě :(

o problémech s pc ani nemluvím...

Odkaz ke komentáři

• 0
to mě pobavilo :D elektronika je nevyzpytatelná a vždycky si něco usmyslí a udělá to bez tvýho vědomí... (myslím tím pc apod.) ... mám s tím zkušenost, např. můj poslední problém zrovna u ps3 je ten že u rozlišení 720p a 1080p mi vybledly barvy a u 1080i jsou tak jak byly.. zničeho nic.. jen jsem zapl ps a koukám jak je menu vybledlý :) a nikdo si s tím neví rady .... a dost mě to štve, grafika ztratila dost na kvalitě :(

o problémech s pc ani nemluvím...

Vetsinou ale tomu neco predchazi :D. Zaseky atd.

S tvym problemem - reklamace ne?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu