Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mafia 2

mcbazzy

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A poušítš to přes phoenix ?

Jinak tu je mail co sem psal 2take...

Dobrý den

Chci se zeptat, jestli délka hraní Mafie II ( +/- 8 hodin hraní poprvé) má znamenat výsměch ? Chcete mi říct, že na 10 hodin hraní pracujete 7 let ? A to máme teď čekat na dokončení příběhu dalších 7 let ? Pokud ano, tak promiňte, ale tohle jste tedy opravdy pokazili, dokud to bylo Illusion Softworks byla ta hra pecka, ale tohle je propadák.

Prosím o odpověď

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
A poušítš to přes phoenix ?

Jinak tu je mail co sem psal 2take...

Dobrý den

Chci se zeptat, jestli délka hraní Mafie II ( +/- 8 hodin hraní poprvé) má znamenat výsměch ? Chcete mi říct, že na 10 hodin hraní pracujete 7 let ? A to máme teď čekat na dokončení příběhu dalších 7 let ? Pokud ano, tak promiňte, ale tohle jste tedy opravdy pokazili, dokud to bylo Illusion Softworks byla ta hra pecka, ale tohle je propadák.

Prosím o odpověď

Díky

napiš sem pak jestli odepsali a co....

Odkaz ke komentáři

• 0

Jojo, pak večer už CZ šla. Ta doba hraní je opravdu dost krátká. Docela mě i mrzí, jak to zůstalo otevřený a nevíme konec. Doufám, že pokračování nebude provázet stejně dlouhá doba vývoje a tolik oddalování data vydání. Jinak, hra mě bavila, ale je fakt krátká.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu