mcbazzy Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Čau všichni. Dneska mi přišla origo Mafia 2, která má mít i českej dabing atd, ale nejde mi to česky, jde mi to anglicky. Nevítě někdo, co s tim? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Je to normální, přečti si http://www.eurogamer.cz/articles/problemy-s-cestinou-v-mafii-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 nastav si steam do cestiny omg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 tady je zase někdo chytrej, to jako myslíš, že nemáma steam v CZ to si piš, že jo, ale steam neuvolnil CZ Dub měl bejt od 14:00 a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Si stáhni ten soubor co je na netu, to info (nebo co to je) .. mě to jede i s warezem česky dabing a všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 mě hra nejde :(, stahnul sem nejakej release, pres phoenix sem to unpacknul, nahodil crack v3 a to info a furt to nejde ... nejaky rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 A poušítš to přes phoenix ? Jinak tu je mail co sem psal 2take... Dobrý den Chci se zeptat, jestli délka hraní Mafie II ( +/- 8 hodin hraní poprvé) má znamenat výsměch ? Chcete mi říct, že na 10 hodin hraní pracujete 7 let ? A to máme teď čekat na dokončení příběhu dalších 7 let ? Pokud ano, tak promiňte, ale tohle jste tedy opravdy pokazili, dokud to bylo Illusion Softworks byla ta hra pecka, ale tohle je propadák. Prosím o odpověď Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Darius15 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Si stáhni ten soubor co je na netu, to info (nebo co to je) .. mě to jede i s warezem česky dabing a všechno CZ verze už konečně jede :) s tim souborem bych si nepomohl steam prej bude banovat ty co nebudou mít ofiko češtinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ta hra se spouští nějak přes phoenix ? to mě s mojí blbostí nenapadlo, ale když dám refresh game list v phoenixu tak tam mam jenom moje origo hry ze steamu.. btw s tim dopisem asi moc nepochodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 A poušítš to přes phoenix ?Jinak tu je mail co sem psal 2take... Dobrý den Chci se zeptat, jestli délka hraní Mafie II ( +/- 8 hodin hraní poprvé) má znamenat výsměch ? Chcete mi říct, že na 10 hodin hraní pracujete 7 let ? A to máme teď čekat na dokončení příběhu dalších 7 let ? Pokud ano, tak promiňte, ale tohle jste tedy opravdy pokazili, dokud to bylo Illusion Softworks byla ta hra pecka, ale tohle je propadák. Prosím o odpověď Díky napiš sem pak jestli odepsali a co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 Loco99 - ten soubor (cracknutej - mafia2 .exe) přetáhni do hlavního menu phoenixu ;) a dej launch ;) hraješ česky hezky... Jura555 - pochybuju že mi odepíšou, ale když jo tak napíši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mcbazzy Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Jojo, pak večer už CZ šla. Ta doba hraní je opravdu dost krátká. Docela mě i mrzí, jak to zůstalo otevřený a nevíme konec. Doufám, že pokračování nebude provázet stejně dlouhá doba vývoje a tolik oddalování data vydání. Jinak, hra mě bavila, ale je fakt krátká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcbazzy
Čau všichni. Dneska mi přišla origo Mafia 2, která má mít i českej dabing atd, ale nejde mi to česky, jde mi to anglicky. Nevítě někdo, co s tim? Předem díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.