mcbazzy Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Čau všichni. Dneska mi přišla origo Mafia 2, která má mít i českej dabing atd, ale nejde mi to česky, jde mi to anglicky. Nevítě někdo, co s tim? Předem díky. Citovat
0 Kastan Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Je to normální, přečti si http://www.eurogamer.cz/articles/problemy-s-cestinou-v-mafii-2 Citovat
0 LoCo99 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 nastav si steam do cestiny omg... Citovat
0 Darius15 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 tady je zase někdo chytrej, to jako myslíš, že nemáma steam v CZ to si piš, že jo, ale steam neuvolnil CZ Dub měl bejt od 14:00 a furt nic Citovat
0 Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Si stáhni ten soubor co je na netu, to info (nebo co to je) .. mě to jede i s warezem česky dabing a všechno Citovat
0 LoCo99 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 mě hra nejde :(, stahnul sem nejakej release, pres phoenix sem to unpacknul, nahodil crack v3 a to info a furt to nejde ... nejaky rady ? Citovat
0 Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 A poušítš to přes phoenix ? Jinak tu je mail co sem psal 2take... Dobrý den Chci se zeptat, jestli délka hraní Mafie II ( +/- 8 hodin hraní poprvé) má znamenat výsměch ? Chcete mi říct, že na 10 hodin hraní pracujete 7 let ? A to máme teď čekat na dokončení příběhu dalších 7 let ? Pokud ano, tak promiňte, ale tohle jste tedy opravdy pokazili, dokud to bylo Illusion Softworks byla ta hra pecka, ale tohle je propadák. Prosím o odpověď Díky Citovat
0 Darius15 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Si stáhni ten soubor co je na netu, to info (nebo co to je) .. mě to jede i s warezem česky dabing a všechno CZ verze už konečně jede :) s tim souborem bych si nepomohl steam prej bude banovat ty co nebudou mít ofiko češtinu :D Citovat
0 LoCo99 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 ta hra se spouští nějak přes phoenix ? to mě s mojí blbostí nenapadlo, ale když dám refresh game list v phoenixu tak tam mam jenom moje origo hry ze steamu.. btw s tim dopisem asi moc nepochodíš Citovat
0 jura555 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 A poušítš to přes phoenix ?Jinak tu je mail co sem psal 2take... Dobrý den Chci se zeptat, jestli délka hraní Mafie II ( +/- 8 hodin hraní poprvé) má znamenat výsměch ? Chcete mi říct, že na 10 hodin hraní pracujete 7 let ? A to máme teď čekat na dokončení příběhu dalších 7 let ? Pokud ano, tak promiňte, ale tohle jste tedy opravdy pokazili, dokud to bylo Illusion Softworks byla ta hra pecka, ale tohle je propadák. Prosím o odpověď Díky napiš sem pak jestli odepsali a co.... Citovat
0 Cartman182 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 27, 2010 Loco99 - ten soubor (cracknutej - mafia2 .exe) přetáhni do hlavního menu phoenixu ;) a dej launch ;) hraješ česky hezky... Jura555 - pochybuju že mi odepíšou, ale když jo tak napíši Citovat
0 mcbazzy Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2010 Jojo, pak večer už CZ šla. Ta doba hraní je opravdu dost krátká. Docela mě i mrzí, jak to zůstalo otevřený a nevíme konec. Doufám, že pokračování nebude provázet stejně dlouhá doba vývoje a tolik oddalování data vydání. Jinak, hra mě bavila, ale je fakt krátká. Citovat
Otázka
mcbazzy
Čau všichni. Dneska mi přišla origo Mafia 2, která má mít i českej dabing atd, ale nejde mi to česky, jde mi to anglicky. Nevítě někdo, co s tim? Předem díky.
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.