Léňa Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Mohli byste se prosím kouknout na tenhle odkaz a říct co si o tom myslíte?? dá se tomu věřit a je to výhodné?? :?: http://aukro.cz/item1198370206_nintendo_ds_lite_barva_bila.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Nevim co na to rict, ze zahranici jsem nakupoval, ale nikdy by me nenapadlo kupovat vetsi elektroniku, ktera je k dostani i v CR... O tisic korun vice mas nasledujici nabidku na wigishopu vcetne prislusenstvi a posty a zaruka je mnohem delsi nez od dotycneho z aukra... - ds lite (v barve dle nabidky/ pozadavku) - pametovou kartu 4GB - acekard ak2 - predistalovani software - ctecku pametovych karet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Jelikož je to doslova dovoz z Hong Kongu tak bych doto já osobně nešel... Radši bych to koupil normálně, nebo našel lepšího uživatele na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 z Hong Kongu jsem kupoval jen čínský kopie a zmetky :D bys nepoznal rozdíl, odtamtud bych to raději nekupoval ;) kup to někde tady z česka a osobku, ať máš jistotu že dostaneš, to za co si zaplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Léňa Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 díky za vaše názory :-) Tak jsem se nakonec rozhodla pro dsi z jrc a zatím jsem nadšená :-) teď ještě čekám až mi dojde objednaná flash karta a pak můžu konečně pořádně pařit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Léňa
Mohli byste se prosím kouknout na tenhle odkaz a říct co si o tom myslíte?? dá se tomu věřit a je to výhodné?? :?:
http://aukro.cz/item1198370206_nintendo_ds_lite_barva_bila.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.