zal Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 ahoj lidi potreboval bych presny postup jak se pripojit k internetu na PS3 wifi mam a nevim jak to mam nastavit a pripojit se prosim o podrobnejsi postum mockrat dekuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 jdi do setting - network - tam si najdi nějak "connection settings", to zvol a pak už jen Easy - Wirelles - Scan - a najdi tu svou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zal Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 no to mi nejak nejde potreboval bych to opravdu presne jak to ma byt.jsem mizerny anglictinar vis spise sprechtim parusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 http://console-forum.net/tema/23631-jak-pripojit-ps3-k-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zal Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 takze to znamena ze potrebuju abych se pripojil k PS3 na internet tak na to potrebuju ten ROUTER bez toho to nejde myslel jsem ze ten ROUTER je zabudovany primo v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Rofl! :D:D Router je to, co vysílá, ne to, co přijímá. musíš mít funkční WiFi (doma, veřejně dostupnou) aby ses na ní mohl připojit :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zal
ahoj lidi potreboval bych presny postup jak se pripojit k internetu na PS3 wifi mam a nevim jak to mam nastavit a pripojit se prosim o podrobnejsi postum mockrat dekuji!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.