Dalmar Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Zdravim seknul jsem se v druhé části mapy kdy už mám rybářský prut ale nevím jak se mám dostat do jeskině kde je další Spirit.. Dik za respond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 A aku zeldu hras.Phantom hourglass alebo spirit track? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Phantom hourglass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Refresh------------ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Pokud zvladas anglictinu, tak mrkni SEM, je tam podrobny popis jak hru celou projit. Bohuzel ze tveho popisu nevim, kde jsi ani co delat dal, sam mam hru rozehranou, ale dlouho jsem na ni nesahl... EDIT. A REFRESH POSTY SI PROSIM ODPUST, TY TOLERUJU POUZE V SEKCI BAZARU - V ZADNYCH JINYCH. Neni tu tak vysoka navstevnost, aby jsi napsal a cekal ze prijde odpoved do par minut. Navic, kdyz nekdo vi, napise, ostatni se do toho nemichaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Alebo este mrkni na youtube tam je celi video navod aj ja ked som nevedel ako tak som sa pozrel tam.Daj do vyhladavania the legend of zelda phantom hourglass walkthrough part (a cislo) napr.: the legend of zelda phantom hourglass walkthrough part 21 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.