FallenZeroo Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 s radosti predelam :D ... uz mam jednoho za sebou no a celkem me to bavi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Tak sem dodělal DG jednomu chlápkovi z Děčína tak možná máme dalšího člena :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 No podle toho co tu pisete tak to vypada ze se nas tam v sobotu sejde docela dost.to sem zvedavej jestli tam budu zase jenom ja a zenik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 :lol: kona se to v Usti n/l v Sobotu od 13h na hlavnim nadrazi a pak presun do Hospody :dozey: :cheesygrin: no me je 13 let tak newim newim kolu bych si dal no :D :D :D :D :wohow: :wohow: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 tak panove ja asi budu mit jinou starost(prijemnejsi:D ) falen vi vid:D dik moc hey :P:Dtaknewim jak to se mnou bude ale jako ty hranolky ti koupim si to zaslouzis:D pisu z psp ve skole wifi a kdyz nemam co vo MaT delat:D:D a anube ja sem zeNik s velkym N na ktery sem hrdej!!!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Tak zeNíku... hezky pojed nebooooo... neco reknu ji a pojede treba dalsi den:D... proste si udelej volno:D... na co mi to bude kdyz budu zrat hranolky bez toho jak by ses na me dival jak si je uzivam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marticek Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Hle nekdo z usti a mensiho okoli kdo umi dobre DG?? Zaplatim za to. Me se nechce jezdit do praglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Zdravím, hledám někoho kdo by uměl flashnout PSP. Jsem z UL. Děkuji za odpověď PS:samozřejmě zaplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Hle nekdo z usti a mensiho okoli kdo umi dobre DG?? Zaplatim za to. Me se nechce jezdit do praglu Byl bys ochoten přijet do Litoměřic?Napiš na icq 232633945 a dohodnem se:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marticek Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Byl bys ochoten přijet do Litoměřic?Napiš na icq 232633945 a dohodnem se:bash: jj jen musim pockat nez mi prijde. pak se ti urcite ozvu. dik8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Jasan tak se pak ozvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marticek Odesláno Říjen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2007 Jasan tak se pak ozvi urcite a jak dlouho to tak trva?? 5min pul hodky. Jo a litak moc neznam. znam akorad namesti a autobusak :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 NE zemle jenom to ne !!!! to se pak nejak dohodnem na ICQ:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 A ty pojedeš po Lovosický straně nebo po Žernosecký straně?Mužem se klidně setkat i v Lovosicích(mám notebook) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Tak na srazu budu mit pandoru (pac tam budu delat jedno psp)... kdo chce preflashnout nebo unbricknout staci mi napsat... jinak v sobotu ve 13-17 delam DG v usti :) ... BTW: zeNiku.. domluv si to nejak jasny jo??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 PLEASE dnes popř. zítra do cca 4hod mám čas sednu a jedu, tak se mi prosím někdo ozvěte sovel@seznam.cz a také nějaké hry nahrát na memorku popř. dvd vše zaplatím. Předem DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Jasneeeeee no je tu prihlasenejch Milion lidi :wohow: a nakonec na srazu budeem ve ctyrech :lol: Tak prosim prijdte vsichni co ste tu zapsany v Sobotu ve 13h do Usti pred hlavni nadrazi :dozey: Takze doufam ze tentokrat nas tam bude hodne :roll: DG PSP vam taky udelame ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marticek Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Ja bych rad ale jestli mi pride do patku psp tak si necham od jednoho(nebudu menovat ze:X ) necham udelat DG a pak musim na podelanou rodinou oslavu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 ja taky prijedu ale jenom abych uzavrel obchod :D lukane vis doufam o cem mluvim vid?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Tak lidi, hlásím další úspěšný Downgrade, možná budem mít dalšího člena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 jestli mi to rodiče dovolí tak přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 tak konečně mám upravené svoje mimčo(killer44) tak bych potreboval ještě nějaké ty hry něco mám ale čim více tím lépe baví mě skákajdy a adventury(prince) celkem bych zašel na ten sraz ale bohužel pracuju....tak příště. nějaký hry mám slíbený viz. killer mohl by ještě někdo nabídnout nějaké??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Jo klidně buď na srazu nebo se můžeme zase setkat, ale řekni si přesně jaký hry chceš a já ti je dodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Killer:Kdyby si sem aspon napsal ze denska jedes :D Takze kdo chce dneska prijid na sraz tak muze ve 13h v Usti pred nadrazim :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Ani nevíš jak rád bych šel:( Snad příště ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.