zeNík Odesláno Listopad 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 COZE !!!! ty o tom pochybujes!!!to si ze me delas srandu ne ??? !!!! to jako jedes 100% a ne ze ne !! konecne uz mam cas tak supem na sraz !!!:D a vim ze 100% jedu ja + pak ten kamos co chce udelat ten dg ale ten nevim jak dlouho se stavi pac musi doma skladat skrine :D:D pak eror jeste jede..fallenicicicicicicek zlaticko moje :D taky jede a pak jeste bagl proste takze jedes a konec :D tak zejtra v 1 uz se tesiiiiiiiiiiiiim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 tak teda dneska (24.11.07 :D ) sraz na hlavnim nadrazi kolem 13:00... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 AAAAA...uz aby to bylo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Tak se navas prijedu podivat no ..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 delas jak kdyby ti to vadilo sicaku!!!! :D vis jak rad te uvidim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiesto112 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Cauves. Dělá tady někdo DG na Slima? Jestli jo tak se mi pls ozvěte na mail blaha.lada@seznam.cz Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 tak dneska sem delal 2x Slima;) ... pristi tyden budu v usti tak se muzem domluvit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Ahoj ,jsem taky z Ústí nad Labem a koupil jsem si PSP Slim & Lite , není tu někdo kdo by mi ho flashnul aby mi šli hry????pls...:-( moje icq 254134689 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 fallen rulla chlape ;) :D :D njn doufam ze se mi povede i dalsi sraz aby ste tam nebyly ve 4 :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 heh tak ted sem udelal pentiumovi cf:D... a pohoda.. dalsi sraz by mel snad vyjit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrano22 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Predem bych chtel Fallenovi jeste jednou podekovat za sve PSP (doufam ze cokolada chutnala):lol:. A az se bude priste neco konat tak urcite dorazim a stavim se podstatne dele... (kdyz me Zen nebude prilis srat :wohow:) Zatim se mejte :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrano22 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 SRY LIDI :lol::spam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 ale jo chutnala :D ... vypada to ze na pristim srazu nebude potreba pandora:D... uz nechci zebrat v hospode o zasuvku:D... (teda diky Wacice, kterej se zeptal:D) ja bych teda odvahu nemel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 :D:D:D ty vole ty si nemel vodvahu ani se zeptat wacice jestli je wacice :D:D:D:D to byla taky supa akce :D:D:D:D a jako fallene mas u me velky diky za Cyrana pac jako uz parime ve skole a je to luuuuuuuxuuuuuus :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrano22 Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Jako Fallene umel by jsi hacknout PSP aby v Tekkenovi nesla vybirat ZeNovi jedna urcita postava...dost by to pomohlo me icelemu světu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 jako stou wacici byla sranda:D... tak ses mel zeptat ty:D.. omfg:D... clovek se nauci flashnout slima a uz ho povazujou za hackra:D... jakou postavu pouziva?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hFko Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 ja bych se hlasil ted v sobotu ale nemam psp flashnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 ja bych se hlasil ted v sobotu ale nemam psp flashnuty Kluci s tim radi Helpnou :)... Kdzy prijdes ;).. :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 tak to ti klido fallen flashne kdyz pak pozadas vo zausvku :D :D jako to zadnej problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 prosím vás kdo umí upgreadovat psp slim s verzi 3.71 na verzi 3.71 m33 aby mi šli iso hry a homebrawe aplikace ozvěte se pls :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Si tady poradne precti tenhle TOPIC :!: a poznas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Si tady poradne precti tenhle TOPIC :!: a poznas ;) co poznám ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Poznas to treba ze to delam ja.... uz mam par slimek za sebou... staci si precist treba predchozi stranku a tam to uvidis ;) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 dobrá práce FallenZeroo:) díky moc :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Lejdýs and Džentmens :D :D :D tak jak to s vama vypada ? ja bych zejtra klido sel...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.