FallenZeroo Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 zejtra asi nejdu - pojedu na hory... Lukan prej taky nemuze... takze vsem kterym sem psal ze bude flashovani tak asi nebude pac nebudu v Usti... jinak diky pentium4 za pochvalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Tak ja doufam ze se tento tyden v Sobotu sejdem co vnejvetsim poctu a poradne zaparime ;) Tak jak to vidite ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 no tak bohuzel :'( ja v sobotu... NEMUZUUUUUUUUUUUUUUU :'( tak si aspon zaparte poradne i za me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 necekane zeNiku:D... ja bych mohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 dobry ale tak ja bych fakt sel :D i tedkon bych moch zase neplas falleniku :D:D ale ja pojedu do praglu na vanocni trhy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 omfg:D... co tam?? To co maj tam tak maj i tady akorat to je tady 3x tak levnejsi:D a este ktomu te okradou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Děcka, bude v sobotu 8.12. sraz? Jestli to bych možná šel taky(konečně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Děcka, bude v sobotu 8.12. sraz? Jestli to bych možná šel taky(konečně) Jasne ze bude tak jako je kazdy tyden v Sobotu ..... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 jj bude... stejne do usti musim:D... jinak killere pochybuju ze by si prisel:D... ale treba fakt prijdes a my se budem divit:D... btw: podobnej pripad je zedNik :D :dozey: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Hej možá bych taky přišel... :P Kdy a kde to máte a od kolika??? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 je to od 13:00 a sraz je u hlavniho nadrazi ty vole Fallene :D:D:D tak co mam delas :D :D tedkon sem byl tak zase mi tolik nekrivdi :D :D tak hold musim do praglu no :D jednou to beze me prezijes :D:D na dalsi bych pak zase mozna prisel :D:D jo a goodfella´s mej nejaky znameni ze ses to ty nebo si vem nekoho cislo aby se neopakovalo to co s wacici :D:D:D:D i kdyz to bylo hoooodne funny :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 muhehe:D.. .zabavny to bylo... tak nas snad pozna ne??:D... kdyby si tam byl ty zedNiku tak by te poznal na 100%... takovej "emo" nejde prehlednout:D:D jinak jak povida zedNik: sraz ve 13:00 na hl. nadrazi... ale ted nwm zda bude notebook... popr. si dej na kartu killzone a sega rally... :) joa ja mam vetsinou spozdeni bo tam prijedu na vterinu presne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Hele kluci já jsem z Litoměřic a mě by to přijelo až v 13:05,ale až na západ!!! :-( Takže asi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 zeNík KUA !!!:D:D:D jenom zeNík !!! :D a jako neboj hele i Fallena poznas!!:D takej "radoby punker":D merici metr dvacet a je rad :D:D:D a to by si stihal...za 30minut ses tam to je pohoda ;) za to zapareni s nima to fakt stoji :D a notase mozna bude te mit vod kutila co musel minule stavet skrine :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 hehe... prej radoby:D... to jo:D... metr dvacet nemam ale to jen pro zajimavost (zedNik nevidi pres tu patku ktera mu zakryva oko) :D... jinak to je super ze bude notebook... jinak Lukan je taky z litomeric... neboj mi tam pockame ;) do 13:10 :D... ale musis prijit.. pocitame s tebou ;) BTW for zedNik: nejsem radoby punker:D a docela by me zajmalo co tim myslis zadoby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Hele kluci já jsem z Litoměřic a mě by to přijelo až v 13:05,ale až na západ!!! :-( Takže asi nic. Prijed do Lovosic a ve 12:35 h jede Osobak z Lovosic - Usti,stim jezdim ja a sem tam presne ve 13h. Jinak ja sem z Lovosic :D kdyztak se muzem dohodnout pres ICQ a ja bych na tebe pockal v Lovosicich na Hlavaku :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 omfg.. tak sem podelal no:D... Litomerice a Lovosice si pletu :D sry :) aaa uz aby byla sobota:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 dobry ty si pletes vsechno :D ale az dosahnes stari aspon 15 let tak te puberta vomrzi a uz si nejaky veci plist nebudes neboj :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 hehehe:D... ty si fakt dmnt:D bude mi 16... ty si jen o rok starsi tak nedelej moc machry:D... ani ti pivko nechteli prodat pac vypadas jak malej fakan:D aaaaaaaaaaaaaaaaaa no :D co mi povis ted?? :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Dobry ale tak zapominas na to ze chteli i po LUKANOVI vobcanku :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 omfg:D.. ten cisnik se chtel nak vetrit:D... tak si vymyslel takovou kravinu... navic Lukan vypada taky na min:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 njn..ale dulezity je ze po nem tu vobcanku chtel proste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 njn..ale dulezity je ze po nem tu vobcanku chtel proste :D No to byl dobrej vtip :lol: Jinak v Sobotu jdu taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Tak to vypadá že pojedu taky, Lukane poď na ICQ abychom se dohodli na přepravě do Ústí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 ty jo to vypada slibne ze nekdo prijde :)... akorat asi Wacice bude potrebovat flash... ale docela by me to zajmalo cim to muze byt... EDIT: to bude asi kartou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.