zeNík Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 njn fallene ale to vypadalo vzdycky slibne a pak tam budete 2 na nejvic 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 heh to mas pravdu no:D... ale Ja, Lukan, Wacice prijdem asi na 100% :D... takze 3 budem urcite ;)... a co ten s notasem?? Prijde taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 no tak ve 3 to je dobry aspon neco :D newim hele zeptam se ho a vecer vam dam vedet ale rikal ze by rad prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Ja,Fallen,Wacice,Killer,goodfellas tak snad jeste nekdo prijde ne ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Hele hoši... Neudělal by mi tam někdo reflash na Slimko 3.60??? Jinak mi to je k ničemu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Tak dnes to byla slušná jízda. Ale napříště bych zašel jinam. Někam, kde nebude jako v sauně a budou tam fungující zásuvky :cheesygrin: Jinak to GTA ja masakr..... PŘÍŠTĚ VÁS VŠECHNY DOSTANU!!!!!!!!!!!! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Jooo dneska to bylo dobry :D ale bylo nas 5 tak snad priste nas bude o neco vic :lol: a zahrajem poradnej masakr ( GTA ) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 cha to GTA byla pářka jak sviň :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Hele sicaci :D nevymenil by nekdo 2gb (NO FAKE :D:D:D:D ale jako fakt :D ) + priplatek:) za 4gb pac jako prodavat tu 2gb pak si koupit novou 4gb to je na dlouhy lokte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 pánové, když chci hrát online hry, tak proti tomu žádnej seril, nebo crack nebo něco neni co? prostě stáhnu Iso GTAcka a muzu parit po netu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Bylo to good! GTA!!! Příště jedu taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Hele sicaci :D nevymenil by nekdo 2gb (NO FAKE :D:D:D:D ale jako fakt :D ) + priplatek:) za 4gb pac jako prodavat tu 2gb pak si koupit novou 4gb to je na dlouhy lokte :D muhehe :D... moje 2gb ti uz nestaci??:D pánové, když chci hrát online hry, tak proti tomu žádnej seril, nebo crack nebo něco neni co? prostě stáhnu Iso GTAcka a muzu parit po netu ne? Celkem te nechapu :D... po netu tohleto GTA nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Celkem te nechapu :D... po netu tohleto GTA nejde rekneme jiny hry, Vice cyty stories po netu de ne? tak rekneme tu, jestli ji musim mit originalku, kdyz chci parit po netu, nebo staci ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 myslim že iso postačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ale toto GTA nejde po netu ne?? To de jenom pres ADhoc ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 abych ti pravdu rek fallenku tak nestaci no :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 ale toto GTA nejde po netu ne?? To de jenom pres ADhoc ne?? Fallene poslal jsem ti 2000 pts. za ten reflash,moc ti děkuju seš super kluk. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 heh moc diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 hej zedníku, příjdeš tuhle sobotu na sraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 no jestli prijde zedník to newim ale zeNík by mozna docela i sel..zatim v tom zadnej problem nevidi takze asi nejspis jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Tak já bohužel tento týden na 70% nepřijdu. A ten další nejdu na 100% Nějak se mi toho sešlo moc najednou....Vánoce, narozky...Takže spousta paření a bolehlavu :wohow: Už se těším....8) Jinak další zpráva je, že budu kupovat další PSP. Ještě nevím jestli shánět to bílí z USA nebo tu verzi Simpsons. Viděl jsem ho v Datartu a je to krasavec nesmírnej :cheesygrin: Ta žlutobílá kombinace mě dostala. Takže to asi nakonec vyhraje to Simpsňácký... A to co mám buď prodám, neho ho nechám na hraní ženě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 tak to by me zajmalo jak to vypada ta zloto bila kombinace.. z obrazku se mi to moc nelibilo a proto bych spis volil white:D... ale na druhou stranu se tesim ze to bude mit "asi" tu simpsons edici:D... jinak to je skoda ze neprijde :(... to sem zvedavej kdo prijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Semnou muzete pocitat ..... prijedu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 se mnou taky muzete pocitat..tak na 70% ale to je doste ne ??? +prijde jeden kamos co o5 bude chcit flashnout (ale prey to klido zaplati tak proc ne...) +borek stavitel rika taky ze pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Mely by ste prijid vsichni jako protoze tohle je posledni sraz vtomto roce no :D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.