zeNík Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 TJN to by sme teda ale jako meli prijit a korat kdyz to rika lukan to uz je 2x vaznejsi!!! musime to nejak voslavit nad salkem tepleho kakaa pac nic jinyho nam u ty dmnce zemlofky nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.R.!.@.N Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Já jsem taky z Ústí..teda z Chlumce no... Jo a moje icq: 478-597-023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 lol zeNik:D... salkem kakaa:D... tam ma jen salek horke cokolady se slehackou :D... to je jedno:D... takze meli bysmeto pomalu davat dohromady:D... takze: Ja, Lukan, zedNik, Matis a Borek:D, Killer44 a goodfellas a to by meli byt lidi co dou na 90%+ :D... dale ty co se prihlasili: B.R.!.@.N , Spitfire_90, Misak (ode me :) ) a kdo by mohl na 30% prijit je Wacice :D jinak PŘIDTE CO NEJVÍC... JE TO POSLEDNI SRAZ V TOMTO ROCE :) EDIT: tak sem prepsal ty jmena.. a zedNiku teda ja pocitam ;) BTW: ted sem dodelal dalsi flash, kdyby to nekoho nahodou zajmalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 To je to stejny.... a tak jako me teda pocitejte!! +jednoho cipa uplne new co si tedkon koupil psp (MATIS) +toho borka no... (Cyrano ) ten mozna zase veme notase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 tak jako já zítra taky přijdu. Když je to tenhle rok naposled. Tak ať si ještě pořádne zapaříme. Jo a od Faleníka budu potřebovat jeden CF :) Odměna jistá 8):thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 LoL to je parada...vypada to na hodne velkou ucast (ale jenom vypada takze nerikejme hop dokud ...... uz newim jak je to dal ale proste chapete co chci rict ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 nerikejme hop dokud ...... -> <- jsme nepreskocili... stejne to nechapu:D (mozna tusim co si chtel tim rici :D)... ale jo vypada to nadejne ze se nas sejde vic jak 3 :lol: doufam ze prijde nekdo z notebookem pac sjsem si nechtene vymazal GTA VCS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Věřte nebo ne ale dnes to vypada na poradnou parbu. :!: :D Zatim sem napocital 9 lidi tak doufam ze prijdou a mozna pijde i nekdo dalsi :lol: kazdopadne uvidime :dozey: Tak dnes ve 13 h v Usti na hlavaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Prosinec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 Jasny Lukane uz se tesime...tak hoooooooooooooooooooooooooooj na nadrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 Tak sraz se celkem povedl... tak tedy pristi rok ;) Vesele Vanoce a stasny nový rok 2008:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Tak dětska..štastnej novej rok :) a kdy už zase pudem???? docela už bych si něco zapařil :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Hoy... tak sraz by mel být za tyden v sobotu (19.1.08 myslim, hl. nadraží ve 13:00 jako vzdy :D) tak co kdo prijde?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapp Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 já jsme taky z Ustí icq 322-584-604 ale nemám moc her stahnutejch jestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 JOP tak dobry je az pristi sobotu :) ja sem si uplne delal hlavu ze sem tuhle nemoch :( ale jako se mnou urcite pocitejte ;) jo a fallene..:D mam pro tebe prekvapeni :D:D:D nebudes nejmladsim clenem ses rad ? :D:D:D u nas tridni ucitelka ma syna co si koupil psp a jelikoz na nas s borkem furt rve ze parime vo hodinach tak se s nama dohodla ze nam neda zadnou dutku nic takyho pokud jejimu synovi flashnem psp :D:D:D to je vychcanost vid :( btw. je mu 11 =-O :D a hry neres vetsinou je na miste notas takze se to tam nahazi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 kdyz budu mit cas, jdu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ok tak fajn :) cim vic tim lip :) ale my zkuseni vyme ze cim vic lidi na foru napise ze prijde tim min lidi fakt prijde :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hazik Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Já pudu mam pučený psp s fw 3.71 M33-4 a ještě by semnou šel kámoš s psp fat fw 3.80 potřeboval by flash aby mu šli iso hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 sobota je jasna... hodil by se notebook jestli budu delat 2 flashe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 tak jak to teda zejtra vidite detska? u me je to ze bych teda asi jako jel ale borek a ani error se mi zatim nevozvali :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 dneska 19.1.08 sraz 13:00 hl. nadrazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 dneska 19.1.08 sraz 13:00 hl. nadrazi... Jasny budem tam :) sice Killer nejede ale Notas bude :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Hele kluci strasne sorry :( ja nemuzu :( musim se ucit AJ,ENI a dodelat priklady z MITKA:( myslel sem ze bych to moch stihnout vcera ale bohuzel takze fakt strasne sorry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashod Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 ja se omlouvam, spletl jsem si datum, ja jsem blb, omlouvam, snad vas prislo hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 ja se omlouvam, spletl jsem si datum, ja jsem blb, omlouvam, snad vas prislo hodne :D no moc ne ale tak ve 4rech taky dobry :lol: Priste prijdte vsichni 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 No tak panove ;) Elektronika 4 vid :) ELM-to sem bohuzel nedal 5 :( MITKO-to mi drzte palce zejtra to doufam ze na 4 to ukecam a AJ-dneska sem to nedal ale mam moznost taky jeste zejtra tak to bude zahul....ale jinak uz mam vsechno za sebou ;) takze na dalsim srazu se mnou urcite pocitejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.