zeNík Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 SORRY za duble zpravu ale tak mame jich tu 399 tak chci bejt ten kdo sem da tu 400 :D:D jo a v tu sobotu uz semnou pojede dokonce i ten cip vod ty tridni co ma to psp a jako fallene poser mu to pac dmnce jeho mati mi dala 4 z telaku a i 4 z obn :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 jáááááj... dobre ti tak :D... koukam ze ti to tak dlouuuuuuuuuuhe uceni nepomohlop a tak si mohl jit xD a to pspcko mu nezmrvim pac to je dobre... dobre ti tak.. mel si jit na sraz :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Parada..tak AJ-5,MITKO-5, a z eni me ten kkt jeste zkousel - 5 tak newim newim jestli se budu moc nekdy ukazat venku ale tak do ty doby to fota jeste vedet nebude a takze pudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Tak co kuciii jak to vydite v Sobotu? 8) Doufam ze nekdo veme NOTEBOOK :D btw: potrebuju flash slima :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jose Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 já sem taky z ústí...dobětice8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 já sem taky z ústí...dobětice8) ok tak v Sobotu ve 13h na hlavnim nadrazi :D :thumbup: A vem sebou :psp: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Leden 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 No tak ja jdu 1000% +se mnou jeden new typek co taky bude potrebovat flash slima.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Čau lidi. Jsem z UL a potřeboval bych flashnout 2 kousky PSP, respektive u jednoho zvednout z 3.52-M33-4 na vyšší. Díky za nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Čau lidi. Jsem z UL a potřeboval bych flashnout 2 kousky PSP, respektive u jednoho zvednout z 3.52-M33-4 na vyšší. Díky za nabídky lol z 3.52m33-4 na vyssi CF ? to snad zvladnes ne? :D Jinak ten druhej to bude flash nebo fat,slim ? Jinak muzes prijid na sraz v Sobotu od 13h na hlavni nadrazi v Usti n/l ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 no nechci to nějak zmrvit takže bych raději kdyby to někdo udělal jinak oba fat, jestli se něco nepodělá tak tam dorazíme, jinak kdyby mi do toho něco vlezlo šlo by to i jindy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 no nechci to nějak zmrvit takže bych raději kdyby to někdo udělal jinak oba fat, jestli se něco nepodělá tak tam dorazíme, jinak kdyby mi do toho něco vlezlo šlo by to i jindy?? ANO slo vzdy v Sobotu :lol: :D Takze ten druhy fat ma uz CF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 jo má pařím isa jak o závod ale novější hry už nějaký nechce pustit tak bych chtěl ten nejvyšší, ať mám zase chvíli pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Ty jo kluci,ani nevíte jak rád bych šel s váma... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Ty jo kluci,ani nevíte jak rád bych šel s váma... :( Ty uz si to prodal? Kup si slima a muzes jezdit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Ty uz si to prodal? Kup si slima a muzes jezdit. :D Lukane nedělej blbýho! :blink: :D Tamto PSP nebylo moje a to svoje jsem prodal už dávno... Čekám na Slima,ale ještě si sakra počkám. :roll: :cry: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Zdravim,jsem taky z usti a potreboval bych flashnout moje PSP FAT s fw 3.72. A kamos by zase potreboval flash SLIMA,tak nvm slo by udelat obe,FAT i SLIMAK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Čau lidi. Jsem z UL a potřeboval bych flashnout 2 kousky PSP, respektive u jednoho zvednout z 3.52-M33-4 na vyšší. Díky za nabídky No to me poser, jestli dokažeš stahnout a zkopirovat ISO hru na kartu,tak zvladnes i ten upgrade, jeste kdyz jsou tu takovy vymakany tutorialy. Jen stahnes CFW a zkopirujes na kartu pak to pustis v psp a je to...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 :roll: stejne nikdo zvas neprijde tak co :lol: :lol: Jinak vas teda budem ocekavat v Sobotu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 No to me poser, jestli dokažeš stahnout a zkopirovat ISO hru na kartu,tak zvladnes i ten upgrade, jeste kdyz jsou tu takovy vymakany tutorialy. Jen stahnes CFW a zkopirujes na kartu pak to pustis v psp a je to...??? no už mě nebaví vysvětlovat že se mi nechce samotnému štourat v psp tak raději obětuju nějakou korunu, seru na to abych si to nějak posral, jinak s kámošem dojdem. takže v 1 u hlaváku(vlakovej) a nějaké poznávací znamení (psp na čele:cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 koukam a jestli bude flashu vic jak jeden tak to delate na vlastni nebezpeci a stratie tim zaruku (zaloha NAND se prehraje vice flashema)... kdyz bude notas bude to OK :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 no já klidně notase vemu hlavně aby se nic nepo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 tak to by bylo super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 ok dnes už na netu nebudu, takže notase vemu, budu tam něco před 1 i skámošem, budu čekat u té zastávky pro jistotu si vemu kšiltovku, černou bundu tak kdyžtak na mě někdo houkněte(na nás budem dva) čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 taky nevim jak vas poznam,ale kdyztak budem taky dva, oba jsme cernovlasi,ale nejsme černí... :D A jsem takovej lehkej sampon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 taky nevim jak vas poznam,ale kdyztak budem taky dva, oba jsme cernovlasi,ale nejsme černí... :D A jsem takovej lehkej sampon :D Ok ok takze sraz je tam ute trafiky Mallboro pred nadrazim. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.