zeNík Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ty jo zapomel by si na anubka co si bere MHF2 z neho si vem priklad jako :D:D to sem rad :D cim vic nas bude tim lip :D zalozime nadaci takouhle anti-pozerskou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 hlavne si vemte Flatouty :D fakt narez hra :D no uz jsme dva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ok ok a mhf2 si taky nezapomnte vzit :P:P:P a tak nejak si to hod do podpisu aspon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 mhf2 blbost... nemam chut hrat od zacatku :D hotovo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 tak nemusis hrat vod zacatku stahni nekde save nebo tak nejak :D a jinak podpis hodne hustej !! :D restepkt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 stejne je to 0 sance ze si to do toho pspcka dam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Cau fallene hele nemas 32bitovy Visty pls?Jinak souhlas Antipozerska komunita rulez :D btw:zeniku odpust si ty komentare :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Tak Visty nemam pac zbytecne zatezujou pc uz jen z toho duvodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Já jsem s Děčína.Taky bych si s váma klidně zahrál. Pokud by tu byl někdo s Děčína tak at se ozve.Icq:302 211 338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Březen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 dečín je kousek nasedni na vlak a pockej na nas v 13:00 pred hlavnim nadrazim tady v usti a zaparime neco :) cim nas bude vic tim lip :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Jsem s Děčína.Klidně přijedu a zapařim s váma.ICQ (302-211-338) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Ale až příštý týden.Ted se mi to nehodí. (práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARIBO Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Teplice taky zapařím strelna@atlas.cz napište čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Duben 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 No tak jak to teda s vama zejra vypada? ja a ERROR jdem teda jestli jako neco je a podle poctu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 No tak jak to teda s vama zejra vypada? ja a ERROR jdem teda jestli jako neco je a podle poctu... Cau hele ja nejdu sem vcera trosku vic bumbal :lol: takze dneska nejedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Duben 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Ty vole jeste ze tak ja sem se probudil az tedkon takze nestiham :D takze to asi odkladame ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 jojo... vcera sem hral nejak moc dlouho wowko a ted sem vstaval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Caues lidi tak co v Sobotu bude neco? Docela bych zaparil :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Ja bych taky mozna sel , ...ale abych tzam zas cekal a nikdo neprisel :( :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 jojo... vcera sem hral nejak moc dlouho wowko a ted sem vstaval :D Fallene , Fallene ... Jinak , v Sobotu mám čas , myslím že se tam za váma zastavím holky ... Fallene , na ICQ mi poskytneš víc info ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 hele tak u me je to nejisty... 50-50... mel jsem, mam a mozna budu mit anginu dal tak nvm nvm... zkusim to nejak posefovat :D BTW: Lance nerikej mi ze bys prijel :D to je blby vtip xD EDIT: tak ja nejedu, protoze sem staale nemocnej... dpc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Zejtra v usti na hl. nadrazi v 13:00... notas by mel byt tak hry budou na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Cau panove tak co tuhle Sobotu bude mit nekdo zajem prijed na sraz? Ja bych docela sel uz sem tam dlouho nebyl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Ja bych sel taky,tak dejte vedet kdo by este sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 hele a co tuhle sobotu 17.5? to by jsme snad mohli dat dohromady ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.