zeNík Odesláno Květen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 500prispevek a zase ho davam ja hec hec :D no ale k veci jak tak koukam tak uz ani tady psp moc nezije ja ani nwm kde ho mam uplne umrelo a nic uz me na tom nebavi hrat :-| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 Mě na tom pořád baví hrát :) I když jsem jedno prodal, tak na jednom pořád něco jede. Na srazík bych přišel, ale problém je že mám volnej každej druhej víkend a když už mám volno a je pěkně, tak mám doma dost práce....Takže kdybych měl zrovna volno a bylo nejlépe deštivo, tak bych zašel...na srazík (stářím až později :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 taaaak... vzhledem k tomu ze sem jezdil pilne dva tydny na srazy (byl sem tam sam a mozna nekdo na flash :D) tak mi to je jedno... mozna bych si udelal volno na dalsi sobotu co bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Tak koukám, že v UL je pěkně mrtvo :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 no celkem jo :(... ale pomalu planujeme mensi srazek zas x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 dobrá na ten bych možná přišel i já a možná bych vzal i pár kámošů ale nwm jistě jestli by šli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 taky popremyslim.. jsem z Teplic, takze vlakem to je kousicek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Taky bych vzal kámoše. Potřebuje udělat flash PSP, takže kdyby tam byl někdo kdo to zvládne (třeba Falleník) tak by si kámoš mohl něco zahrát s náma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Taky bych vzal kámoše. Potřebuje udělat flash PSP, takže kdyby tam byl někdo kdo to zvládne (třeba Falleník) tak by si kámoš mohl něco zahrát s náma. Taky bych sel pokud nekdo mate PSP navic na pujceni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 cože??? jakto??? Ty už nemáš Psíčko? Nebo je "jen" v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 já ožná budu jedno mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 ústí nad labem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 no kolik lidi se tu ozvalo najednou xD... takze zeNíku... 4fun :D btw: flash kartu mam trosku "rozbitou" ale da se sni snad jeste flashovat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Teplice se hlasi do provozu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Teplice se hlasi do provozu:) Presne tak ;)... Teplice jsou pripraveny... nekdy se tedy muzu stavit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 koukam ze jsou vsichni z Teplic x)... muzem rovnou v teplicich a at si ustecaci dojedou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 CS CS Teplicaci jak si budou vyskakovat :D vod nepameti to ylo v Usti a tak to taky zustane!!!:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exertride Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Klidně bych sraz dal, ale v Teplicích jsem s Fallenem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 CS CS Teplicaci jak si budou vyskakovat :D vod nepameti to ylo v Usti a tak to taky zustane!!!:D:D jen si prijedte vy.. nas je vic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Ale my s tim zacali takze my rozhodujem..Ústí :D:D a v Teplakovicich neni ŽEML BABA!!!to ji prece nemuzem udelat aby sme k ni prestali chodit :D:D:D:D:D:D a vis vas neni pac ja sem pro Usti a ja sem za 20 :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 xD to jest pravda pravdouci :D.... ale sednout na vlak tak jak sem to delaval ja myslim ze neni problem x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 No vidis :D kdyz to neni problem tak to muzes delat i dal :D:D neni problem :D a hlavne ŽEMLE!!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 a co najit si novou zemlici?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Nejde..tak dokonala jako je v Ul proste neexistuje...Budes to furt v Ul a basta vyfli nejak bych to neresil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exertride Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Shrne mi někdo jak to vypadá s tím srazem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.