matof Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Jo já myslím že jo mám zas jet na Slovensko ale jeste nevim ale urcite zas nekdy zaprime!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 No tak kluci nebudte Lamy a pojdte na dalsi sraz :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Já příští sobotu asi nebudu moct ale v neděli možná jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Muzu v sobotu, v nedely asi ne // Jinak celej tejden taky, ale vy asi ne// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 tak u me to je jisty... tohle byl muj posledni sraz o techto prazdninach... ale jinak to bylo super zemlaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak už asi i neděle padá, ale snad to nějak vošéfuju abych mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 pujcil jsem si userbannery tak sorry mno, vsechny moje userbannery jsou na www.shotgunman.hustej.net/Obrazky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Ty používáš Vistu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Tak co lidi jde se nebo ne....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Ty voe ja bych tak rád šel ale vypadá to bledě(zatim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Tak co lidi jde se nebo ne....? No tak ja bych to navrhnul na Nedeli :? protoze v Sobotu budu asi v praci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Já můžu kdykoliv. Skoro teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Ta neděle by možná vyšla líp. To bych možná mohl jít taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudysak5 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ja jsem z usti klido bych neco zaparil :) ,ale mam problem mam psp 2 tydny a moc s nim zachazet neumim :( vim ze mam verzi 2.60 :) nic moc :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ja jsem z usti klido bych neco zaparil :) ,ale mam problem mam psp 2 tydny a moc s nim zachazet neumim :( vim ze mam verzi 2.60 :) nic moc :D:D jednoducha cesta up na 2.71 down na 1.5 up na 3.40oe-a a nebo 3.52M33 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Ja jsem z usti klido bych neco zaparil :) ,ale mam problem mam psp 2 tydny a moc s nim zachazet neumim :( vim ze mam verzi 2.60 :) nic moc :D:D Cus tak to je dobry udelej ten UP na 2.71 a pak DG na FW 1.50 a pak si tam hod ten CF a pojd snama pokecame atd.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 heh tak ja na konec taky du :D ... uz zejtra ne?? bysme se mohli nejak domluvit na hrach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 heh tak ja na konec taky du :D ... uz zejtra ne?? bysme se mohli nejak domluvit na hrach :) Jo jenze nejsme jeste nak dohodly takze ....Zatim by sel:Lukan,albertini,FallenZeroo Tak se hlaste jinak by to melo byt zitra cas a misto jako vzdy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 :( PRO MALOU UCAST DNE 26.8.07 SE SRAZ NEKONA :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Cusss Takze pristi sraz by se mel konat v Nedeli (2.9.07) protoze v Sobotu nemuzu budu po nocni :( Sem piste kdo by mohl prijid ...... P.S. Navrhnete hry ktere by ste chtely hrat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Ja bych možná přišel a vzal bych sebou NTBooka, ale ještě uvidim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Ja bych možná přišel a vzal bych sebou NTBooka, ale ještě uvidim no. Jak mozna :D:D prijd jooo Notebook je potreba..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 No v sobotu máme na zahradě čech akci a budu tam asi až do 01:00, ale to nemusí být pravda, takže dám včas vědět, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 hele žemlaci na dalsim srazu bych docela zaparil MONSTER HUNTER FREEDOM 1 (neco uz tam mam nahrano takze budto hrajte taky a nebo si sosnete sejvy hlavne to musime parit pac je to zemlparba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Tak již tu máme už čtvrtý sraz :thumbup: Neděle 2.9.07 INFO zde :arrow: http://console-forum.net/showpost.php?p=180435&postcount=2 :!: Ještě se hlaste kdo by chtěl přijed je nás zatím 5 :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.