Anubis Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Skoda ze sme nezahrali to MHF sem se na to tak tesil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 hahahaha takova blbost ani me to nejak extra nemrzi:D ... ale zeNik rikal ze uz to tam nebude tahat:D... takze uz nebude otravovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Hosani,hosani trenujte Killzona :lol: na dalsi sraz :roll: Killere tak kde mas ty Fotky ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Rád bych se přihlásil (<,icq,=,319-847-599,>)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Rád bych se přihlásil (<,icq,=,319-847-599,>)... OK berem te :D sleduj tento TOPIC :!: a vse se dozvis vcas jinak sraz je vzdy v Sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Tak tady sou fotky z naší poslední akce(29.9.2007) http://leteckaposta.cz/593732301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 FAJN FAJN FAJN..delejte si prdel na zeNíku ucet delejte jen delejte ale jestli si myslite ze me na dalsim srazu uvidite tak to ste pekelne na omylu panove!!tedkon sem se jako uplne urazil a urazil sem se uplne moc!!! ZE SRANDY!! :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Hlavne ze hladovej killer jo to vypada dobre ..to urcite zahrajem ..lukan nemlich to sami a pak me takhle podelate a jeste se tomu smejete no teda jako panove......to ste teda jako hodne hluboko jenom ty Albe ses v poho (to mozna bude tim ze nic nepises :D ) ale zatim ses v poho ale VY ano VY vostani ste u me klesli hodne hluboko :D to jako fakt ze jo MYSLIM TO ZE SRANDY KILLERE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Ale no tak :D Zas se tolik nestalo ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 vis jak sem se na to tesil..a vy ste me pak ranili u srdicka :'( uplne ste ranili me city :'( a pak si ze me jeste delat srandu :'( ja sem EMO nezapomente na me musite pomalu a s citem :D :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Tak ja se budu příště snažit abych tě zas neranil, já tě rovnou rosekám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 no to si pak povime treba v MOH a nebo v killzone to se uvidi kdo koho rozseka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 No TEBE ROSEKAM NA SR*CKU a abys nerekl tak si klidne s tebou ten MFH příště zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 to se uvidi no ;) a OK :) to budu jenom rad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 omg on to chce on schvalne provokuje abysme si to zahrali:D... kaslete na tu hru.. fuuuuuuuuj :D zapomente na ni :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Kua on byl sraz v Ústí a já to propásl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Kua on byl sraz v Ústí a já to propásl Cau mas ICQ ?Jinak sraz je kazdy vikend :D v Sobotu kdyztak me kontaktuj na ICQ ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Teď mám malinko potíže se stěhováním, ale určitě se brzy ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Teď mám malinko potíže se stěhováním, ale určitě se brzy ozvu. Joo tak super tak aspon nakej kontakt na tebe by nebyl? Co PSP jaky tam mas CF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 zeniku posli mi savy na MHF,ja to potrenuju a pristi sraz zahrajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holik666 Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Joo tak super tak aspon nakej kontakt na tebe by nebyl? Co PSP jaky tam mas CF? Dneska jsem si PSP Bricknul když jsem se vrtal v XMB pod fw. 3.71 M33, ale zítra jedu ke kámošovi a zkusim to Unbricknout za pomocí Pandori, tak snad se to podaří a bude to v poho, budu to zkoušet poprvé. Jinak ICQ na mě - 215-700-591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 OK tak snad se ti to podari unibricknout :lol: P.S. tvoje ICQ uz mam v seznamu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Servac hele koukal sem a to Star Wars Battlefront Renegade Squadron vubec nevypada spatne :P to kdyztak taky muzem skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 TY vole..žemle :D falleníku...:D snad se nejak muzem dohodnout ne ??? hranolky a dvojitej kečup..to je výzva co se nevodmíta :D ty vole...uděláš kamarádovy radost a jeste se nazeres :D takze hop cip ;) :D vám vostatnim co to tu nechapou to vysvetlim pak :D:D:D ale jako falleniku ;) spoliham na tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 heh:D mozna se domluvime:D... zajmava nabidka... ale nwm nwm... EDIT: OMG nedavej si to do podpisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.