zeNík Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 To je vic jak zajimava nabidka :D a urcite vic vic ;) :D EDIT: tak jo ale jenom kuli tobe :-* :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Zdarec tak to vypada ze zitra asi nepujedu protoze nevim kolik nas tam bude. Tak aby sme tam zase nebyly treba ve ctyrech a to je slabota takze piste kdo by asi tak prisel tu Sobotu ..... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Takze jako vidite to tady!!!NE ZADNY ZE NEBUDE !!!!hezky vsichni pojedem ;) hlaste se teda nejak kdo jedete....ja sem 1000%:) a doufam ze jako budete i vy kdyz sem minule nebyl tak si to chci tedkon vynahradit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Pokud mi tam nekdo namontujete novej displej tak pojedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 lol ty mas taky displej v hajzlu ? :D no lol von to tam chce udelat i eror tak vem vsechno potrebny sebou a urcite to nejak dame ;) hlavne at ten sraz je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 lol ty mas taky displej v hajzlu ? :D no lol von to tam chce udelat i eror tak vem vsechno potrebny sebou a urcite to nejak dame ;) hlavne at ten sraz je :) jj ale problem je v tom ze mam jenom displej jinak nic,sroubovak atp. jinak bych si to udelal doma :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 No tak ja neco vemu ;) hlavne prosimvas pridte ja si chci zaparit :D EDIT:newim na co sroubovat ?? kladivo 4 ever :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Sry psl smažte tento příspěvek peklik jsem se chtěl jsem udělat nové téma. PARDÓN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Přivez mi ten display a já ti ho namontuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Přivez mi ten display a já ti ho namontuju. me se tam nechce to litomeric,prijed na sraz :P EDIT: Jestli pojede Lukan tak pojedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 No tak to je jasny ze nam to vsem killer udela na srazu a lukan pude kdyz nas pude vic jako :( takze se hlaste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Koukam nic moc :Ja,zeNik,Killer,Anubis (bez displaye :D) tak nevim jestly to ma cenu zitra ten sraz poradat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Albertini :D co ty pujdes zitra na Pivko ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 tak eror taky prijde (a taky bez displeje :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 NO tak jak to tak vypada tak to asi fakt nic nebude...¨.. to by se slo jenom zeNík,killer,eror,anubis a lukan (a mozna fallen ale ten se tak nejak nevyjadril) a to jeste by sme celou dobu jenom vopravovali ty 2 lcd takze asi nic no :'( (PS: ale jako fallene nastval si me..sliboval si ze dneska uz mi to das a furt nic..tak nejpozdec zejtra a pak uz to beru do vlastnich rukou !! ;) :D:D:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 No jako jestly zitra budem opravovat ten display tak bych asi prijel mohla by bejt stim sranda.Jeze je tu mensi problem a to ten ze budu rano spat takze me kontaktujte jedine na mobil :!: Killer:Jinak pojedu OS ve 12:35 h z Lovosice-mesto teda jestly bude neco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 tak ja nepojedu uz sem to hlasil Lukanovi pac mam zapas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Tak ja newim no...tak ja teda pisu lukanovi ze ten sraz dneska je a ze prijde : ANUBIS,zeNík,EROR,KILLER takze zatim cuz cipani no... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Tak dnesni sraz se moc nepoved :lol: .Musime to dohoudnout max. do Patku a ne az na posledni chvily :D Jeste ze sem neprijel -> nechtelo se mi stavat po 5 nocnich :( Killer: co je stebou ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 No tak to sem docela zklaman no...ale tak jako tady vidite ze JA a ANUBIS jako ze sme vasnivymi fandy!!byly sma tam jak idioti uplne sami ty vole :D vyte jaky to bylo blby ? :D :D no tak jako doufam ze ten pristi sraz se povede lip no a hlavne panove !!!ven te si priklad z Albertiniho !!! ten jako uz pari mhf2 :D:D:D:D:D ja vam s tim proste pokoj nedam :D jo a ty Falleníku ;) dik moc mas u me ty hranolky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 reknete kde kdy v kolik a ja sem tam bydlím v lounech a verte nebo ne mam funkcni psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 reknete kde kdy v kolik a ja sem tam bydlím v lounech a verte nebo ne mam funkcni psp :lol: kona se to v Usti n/l v Sobotu od 13h na hlavnim nadrazi a pak presun do Hospody :dozey: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 A tam se vždy pořádně vožerem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan1468621373 Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Ahoj jsem s Ustí tenhle týden si chci koupit slima, předelami ho někdo abych mohl hrát iso hry díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 Ahoj jsem s Ustí tenhle týden si chci koupit slima, předelami ho někdo abych mohl hrát iso hry díky.... Cau jasny az ho budes mit tak napis mrknem na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.