Exlife Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Sry ale nikde sem to tu nenašel Nwm proč ale ale ani za nic mužu rozjet dantes inferno. Vždy jen blikne obrazovka a spadne psp Mám 5.50 GEN-D3 A KHBBS mám tež Čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Skus stáhnout od jinud.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Mně se to samí dělo u hry FIFA World cup 2010 a pak jsem naformátovat kartu a Restore Default Settings a od tý doby mě ta hra ještě ani jednou nespadla. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Sry ale nikde sem to tu nenašelNwm proč ale ale ani za nic mužu rozjet dantes inferno. Vždy jen blikne obrazovka a spadne psp Mám 5.50 GEN-D3 A KHBBS mám tež Čím to je? tak ho neschazuj a padat nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exlife
Sry ale nikde sem to tu nenašel
Nwm proč ale ale ani za nic mužu rozjet dantes inferno.
Vždy jen blikne obrazovka a spadne psp
Mám 5.50 GEN-D3 A KHBBS mám tež
Čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.