Kapr Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Ahoj chci se zeptat..mel uz jsem hodne moc mobilu...ale jeste jsem nikdy nemel zadny s OS Android....tak se chci zeptat jakej je?treba zrovna v te G1? koukal jsem ze jsou nejake verze(1.6 2.0 atd....)da se treba i na starsi nahrat novejsi Android a bude tam fungovat normalne?a taky jakej jsou hry?ted jsem tady koukal a treba ty SIMSi vypadaj moc hezky...ale na to asi potrebuju neco lepsi co? tak diky za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 No, pokud nemas aspon 7k abys sehnal neco vykonejsiho z Bazaru, tak se s hrama ala Sims 3 rovnou rozluc. Pokud chces nejaky levny android, stary G1 neni spatny. Jde na nej nahrat i 2.1, idkyz neoficialni cestou... Nebo treba jeste HTC Hero, nebo Wildfire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tangjie01 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2010 http://www.everbuying.com/wholesale/android.html OK? Chci si koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.