Kapr Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Ahoj chci se zeptat..mel uz jsem hodne moc mobilu...ale jeste jsem nikdy nemel zadny s OS Android....tak se chci zeptat jakej je?treba zrovna v te G1? koukal jsem ze jsou nejake verze(1.6 2.0 atd....)da se treba i na starsi nahrat novejsi Android a bude tam fungovat normalne?a taky jakej jsou hry?ted jsem tady koukal a treba ty SIMSi vypadaj moc hezky...ale na to asi potrebuju neco lepsi co? tak diky za odpovedi :) Citovat
javak810i Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 No, pokud nemas aspon 7k abys sehnal neco vykonejsiho z Bazaru, tak se s hrama ala Sims 3 rovnou rozluc. Pokud chces nejaky levny android, stary G1 neni spatny. Jde na nej nahrat i 2.1, idkyz neoficialni cestou... Nebo treba jeste HTC Hero, nebo Wildfire. Citovat
tangjie01 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 http://www.everbuying.com/wholesale/android.html OK? Chci si koupit Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.