lars Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Mám velmi špatnou zkušenost s Petrou Černou (matka) a Radkem Černým (syn) z Verneřic. Objednal jsem si za 2300kč PSP, místo toho mi byla zaslána bezcenná kopie. Věc jsem odeslal zpět a žádal vrácení pěněz. Dva týdny se nic nědělo, poté jsem kontaktoval paní Černou. Ta mi sdělila, že oni byli údajně napáleni stejným způsobem a jestli chceme peníze zpět, ať kopii draze prodáme dalšímu. Odmítám se chovat jako grázl a varuji všechny před touto povedenou dvojicí. Peníze a kopie jsou stále v rukách paní Černé. Kontaktní údaje podvodníků: Černá Petra Příbramská 321 Verneřice 407 25 archimoncz@seznam.cz Fotky: Inzerát: EDIT: Peníze již byly vráceny. Všem děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 to uz sem nikde vyděl tu kopii ale za 1500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Takovejmhle sviním bych narval broksnu do prdele a vystřelil bych :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Pokud to nemas daleko tak bych si tam osobne dojel a zlamal mu ruce.Zalezi jak se cejtis,ale potomhle bych mu rozdil bubu. U me by nebyl problem kamkoliv po CR si dojet,kdyby me tohle nejakej blbcek udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 To že ti říkali ať to pošleš dál bylo v jednom díla Jmenuju se Earl ze 4 série a ještě k tomuhle tématu,bylo to asi před 4 rokama a kámoš si kupoval NDS a místo toho mu poslali cihlu :D,tak hledal adresu zajel tam s jednim klukem co měl tak přes 20 a rozbil hubu tomu podvodníkovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Presne tak se to dela.Ja bych pockal,az by mel bracha cestu Nizozemska tak by jsem si udelal mensi vylet :) Takovy lidi si museji uvedomit,ze nic si nenechame libit. Mimochodem,kdyz uz neco kupuju tak pres aukro.Mel jsem uz taky jeden problem,kdyz me ten blbec prodal novy disk a pritom byl KO.Penize jsem dostal diky aukro zpet a pritom to byl peknej hajzl co krade kola a prodava kradene veci.Takovych se tam taky najde plno,ale jsem rad,ze jsem penize dostal zpet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Přesně mi taky jedině přes aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 A umi ta kopie neco? Jaky jsou tam hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 No já todle vybalit v domění že tam bude PSP tak bych mu jel okamzite rozbít hubu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Existuje ešte aj cesta cez súd kde by si z nich mohol niečo vytrieskať :D. Stačí na nich podať žalobu za nedodržanie obchodných podmienok. Ale to by si sa asi pri stave súdnictva či už v SK alebo ČR nedočkal. Každopádne by som neváhal pýtať peniaze aj osobne ako spomínali chlapci vyššie. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 běž stím na púolicajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Nevim jak se na to budou divat,kdyz se podivaji na sbazar kde prodaval psp s flashem.Kazdopadne to zkusit muzes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 No jestli to prodávali s flashem, tak je to jen jejich problém (a ne toho, kdo to kupuje). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tak to je mazec. Ku*vy. pokud máš třeba maily, kde se dohadujete na PSP, tak máš důkazy a normálně bych podal trestní oznámení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Policajti ti v tomhle nepomuzou to uz mam nekolikrat overeny.Jediny co tady na ty kurvy plati je chvilku vyhrozovat policajtama,osobni navstevou apod. hlavne to ale neprehanet.Pockat par dni a kdyz nic tak tam proste s par lidma prijet,nechat si vratit penize a proplatit cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 jo jo máš právo podat trestní oznamení protože jsi nedostal to co si koupil. udělej screen toho inzerátu a běž na policajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Jn, se vsadim, že ten původní "podvodník" (ten, od kterýho to prvně koupili) tam hodil pravý fotografie se špatným popisem. Syn neměl ponětí jak PSP vypadá a tak si to koupil ... no a teď na jeho blbost doplácí někdo jinej. :-/ EDIT: Máš vlastně vůbec nějakej důkaz o tom, že ti opravdu nepřišlo PSP (kvůli tomu oznámení)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Já s tim sice zkušenosti nemám, ale pokud má nějakou komunikaci, kde to PSP slibujou, tak se s tim podle mě něco dělat dá. Ať už policie nebo sdružení na ochranu spotřebitelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Bohužel, pravdu má Stefi... Vzhledem k tomu, že nebyla uzavřena kupní smlouva (jako např. na Aukru) tak s tím policajti nic moc nezmůžou... Ale když máš adresu bylo by nejlepší si to říct osobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pettul1468625143 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 To jsou haj*love...ještě řekne nás taky napalili prodejte to dál....Pro ověření obchodu: ať majitel pošle nové fotky té věci které si chcete koupit, a hlavně napíše svoje jméno (nebo nick) na papír a přiloží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Normálně jí napiš, že kontaktuješ policii s podezřením na trestný čin podvodu, pokud odmítá vrátit peníze. I když teď nevím, jestli trestný čin není až o 5 tisíc. Každopádně i tak by to byl přestupek řešený ve správním řízení. Pravděpodobně se cukne a vrátí peníze. Pokud ne, běž na tu policii, protože tohle je podvod a nic na tom nezmění ani fakt, že nemáš písemnou kupní smlouvu, uzavřeli jste tzv. ústní kupní smlouvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HAL 9000 Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 .... nebo sdružení na ochranu spotřebitelů Až na to, že nebyl v postavení spotřebitele. I když teď nevím, jestli trestný čin není až o 5 tisíc. Jj, v tomto případě až od pěti. § 209 TZ: "a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Odesláno Srpen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 A umi ta kopie neco? Jaky jsou tam hry? Po prvním zapnutí jsem podle názvu zjistil že hry jsou podobné jako na starý Gameboy, takže něco takového, ale hrát jsem na tom nic nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 i takovej prestupek je neprijemnej pro toho, komu by ho prisili. urcite ji tim vyhrozuj a pak podej trestni oznameni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tjn, ale neviděl bych to moc reálně (každopádně se to dá použít jako výhružka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.