Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Varování před podvodníky

lars

Recommended Posts

Mám velmi špatnou zkušenost s Petrou Černou (matka) a Radkem Černým (syn) z Verneřic. Objednal jsem si za 2300kč PSP, místo toho mi byla zaslána bezcenná kopie. Věc jsem odeslal zpět a žádal vrácení pěněz. Dva týdny se nic nědělo, poté jsem kontaktoval paní Černou. Ta mi sdělila, že oni byli údajně napáleni stejným způsobem a jestli chceme peníze zpět, ať kopii draze prodáme dalšímu. Odmítám se chovat jako grázl a varuji všechny před touto povedenou dvojicí. Peníze a kopie jsou stále v rukách paní Černé.

Kontaktní údaje podvodníků:

Černá Petra

Příbramská 321

Verneřice

407 25

archimoncz@seznam.cz

Fotky:

1small.jpg 2small.jpg3small.jpg 4small.jpg 5small.jpg

Inzerát:

inzerat1small.jpginzerat2small.jpginzerat1small.png inzerat2small.png

EDIT: Peníze již byly vráceny. Všem děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

To že ti říkali ať to pošleš dál bylo v jednom díla Jmenuju se Earl ze 4 série a ještě k tomuhle tématu,bylo to asi před 4 rokama a kámoš si kupoval NDS a místo toho mu poslali cihlu :D,tak hledal adresu zajel tam s jednim klukem co měl tak přes 20 a rozbil hubu tomu podvodníkovy.

Odkaz ke komentáři

Presne tak se to dela.Ja bych pockal,az by mel bracha cestu Nizozemska tak by jsem si udelal mensi vylet :) Takovy lidi si museji uvedomit,ze nic si nenechame libit.

Mimochodem,kdyz uz neco kupuju tak pres aukro.Mel jsem uz taky jeden problem,kdyz me ten blbec prodal novy disk a pritom byl KO.Penize jsem dostal diky aukro zpet a pritom to byl peknej hajzl co krade kola a prodava kradene veci.Takovych se tam taky najde plno,ale jsem rad,ze jsem penize dostal zpet :)

Odkaz ke komentáři

Existuje ešte aj cesta cez súd kde by si z nich mohol niečo vytrieskať :D. Stačí na nich podať žalobu za nedodržanie obchodných podmienok. Ale to by si sa asi pri stave súdnictva či už v SK alebo ČR nedočkal. Každopádne by som neváhal pýtať peniaze aj osobne ako spomínali chlapci vyššie. :D

Odkaz ke komentáři

Policajti ti v tomhle nepomuzou to uz mam nekolikrat overeny.Jediny co tady na ty kurvy plati je chvilku vyhrozovat policajtama,osobni navstevou apod. hlavne to ale neprehanet.Pockat par dni a kdyz nic tak tam proste s par lidma prijet,nechat si vratit penize a proplatit cestu.

Odkaz ke komentáři

Jn, se vsadim, že ten původní "podvodník" (ten, od kterýho to prvně koupili) tam hodil pravý fotografie se špatným popisem. Syn neměl ponětí jak PSP vypadá a tak si to koupil ... no a teď na jeho blbost doplácí někdo jinej. :-/

EDIT: Máš vlastně vůbec nějakej důkaz o tom, že ti opravdu nepřišlo PSP (kvůli tomu oznámení)?

Odkaz ke komentáři

Normálně jí napiš, že kontaktuješ policii s podezřením na trestný čin podvodu, pokud odmítá vrátit peníze. I když teď nevím, jestli trestný čin není až o 5 tisíc. Každopádně i tak by to byl přestupek řešený ve správním řízení. Pravděpodobně se cukne a vrátí peníze. Pokud ne, běž na tu policii, protože tohle je podvod a nic na tom nezmění ani fakt, že nemáš písemnou kupní smlouvu, uzavřeli jste tzv. ústní kupní smlouvu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu