Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám velmi špatnou zkušenost s Petrou Černou (matka) a Radkem Černým (syn) z Verneřic. Objednal jsem si za 2300kč PSP, místo toho mi byla zaslána bezcenná kopie. Věc jsem odeslal zpět a žádal vrácení pěněz. Dva týdny se nic nědělo, poté jsem kontaktoval paní Černou. Ta mi sdělila, že oni byli údajně napáleni stejným způsobem a jestli chceme peníze zpět, ať kopii draze prodáme dalšímu. Odmítám se chovat jako grázl a varuji všechny před touto povedenou dvojicí. Peníze a kopie jsou stále v rukách paní Černé.

Kontaktní údaje podvodníků:

Černá Petra

Příbramská 321

Verneřice

407 25

archimoncz@seznam.cz

Fotky:

1small.jpg 2small.jpg3small.jpg 4small.jpg 5small.jpg

Inzerát:

inzerat1small.jpginzerat2small.jpginzerat1small.png inzerat2small.png

EDIT: Peníze již byly vráceny. Všem děkuji za pomoc.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Presne tak se to dela.Ja bych pockal,az by mel bracha cestu Nizozemska tak by jsem si udelal mensi vylet :) Takovy lidi si museji uvedomit,ze nic si nenechame libit.

Mimochodem,kdyz uz neco kupuju tak pres aukro.Mel jsem uz taky jeden problem,kdyz me ten blbec prodal novy disk a pritom byl KO.Penize jsem dostal diky aukro zpet a pritom to byl peknej hajzl co krade kola a prodava kradene veci.Takovych se tam taky najde plno,ale jsem rad,ze jsem penize dostal zpet :)

Odesláno

Normálně jí napiš, že kontaktuješ policii s podezřením na trestný čin podvodu, pokud odmítá vrátit peníze. I když teď nevím, jestli trestný čin není až o 5 tisíc. Každopádně i tak by to byl přestupek řešený ve správním řízení. Pravděpodobně se cukne a vrátí peníze. Pokud ne, běž na tu policii, protože tohle je podvod a nic na tom nezmění ani fakt, že nemáš písemnou kupní smlouvu, uzavřeli jste tzv. ústní kupní smlouvu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu