Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Varování před podvodníky

lars

Recommended Posts

Jenom abych to uvedl na pravou míru, balík na dobírku si samozřejmě otevřít před zaplacením nemůžete. Až po té co zaplatíte máte možnost mít balík otevřít. A jediné kdy je možnost balík otevřít před zaplacením je že je balík poškozen.

A na člověk na poště může sloužit pouze jako svědek a ještě ani to není jisté. Protože né každému se bude chtít jít svědčit.

Tohle píšu z vlastní zkušenosti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Podat trestni oznameni, jit si to k nim vyridit osobne, nejlepe jeste s nejakou partickou a trochu jim pohrozit (pozor, aby se to naobratilo proti tobe a ty svine nepodali trestni oznameni na tebe za vyhrozovani, ci napadeni...). A priste jedine osobka. Tohle (a spousta dalsich podobnych pripadu) je duvod, proc bych na aukru nikdy nic jinak, nez osobkou neresil (a i pres tu osobku se clovek muze spalit). Na eBayi se ti tohle nestane. Proc? Protoze tam je preferovany zakaznik, pred prodejcem (cool_majkl to muze z oci prodejce potvrdit) a tak si prodejce dava sakra bacha, aby neslapl byť jen trochu vedle. Radsi zakaznikovi vrati sam penize, nez aby si zakaznik stezoval eBayi, resp. PayPalu. Kupodivu a ackoliv je to mezinarodni zalezitost, kde se problemy nedaji resit policii a pres soudni system, tak to funguje lepe - diky PayPalu a celkove diky eBayi a feedbackum. eBay je cenny pro kazdeho prodejce a jeho vyoutovani z eBaye rozhodne neni nic prijemneho.. Jinak receno - aukro je proste sracka, nebrat!

Kazdopadne doufam, ze si tam zajedes a minimalne pohrozis, protoze tohle by tem parchantum nemelo prochazet - a presne kvuli necemu takovemu jako: "ja dostal zmetek, ty jsi ho dostal - tak ho predej dal" aukro hnije.

EDIT: sorry, az ted jsem si vsiml, ze je to resene pres bazos.cz - tak tam je to uplne jasne. To je uplne provarenej web. Tam se to hemzi podvodnikama.

Tohle můžu potvrdit, byl jsem na ebay podvedený. Po postěžování ebay dostal "prodejce" lhůtu myslím 7 dní, po té době jsem jim napsal znovu v 5 hodin ráno mail a do 5 minut jsem měl prachy na paypalu ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu