rockyzz Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Ahoj lidi před týdnem jsem odjel na dovolenou a před 7 dny mi to ještě šlo normálně hrát ted jsem přijel zpět a normálně mi jde se připojit u Xboxu na net ale u xbox live mi to píše nějaký error.... viz: http://solutions.partners.extranet.microsoft.com/en-US/PublishingImages/livefailerrornxe.jpg přečetl jsem si něco o tom na xbox.com ale nevim jak to fixnout někde prej psali že to po hodině třeba zmizí tak se chci zeptat pomůže mi někdo?, Taky se někomu ukazuje tohle co mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 kámo to se mi stalo taky a druhej den to zase šlapalo tak jak má :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Zkus to co je tam napsaný, vypni modem/router na 30 sekund a zapni, pak testuj znova, ale to si možná zkoušel;).. Mě se to stalo hned poprvý a pak to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.