Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

F3 Mothership Zeta

PEchi

Otázka

čus all, pořídil sem GOTY verzi Fallouta 3 a když hraju mothership zeta tak prostě vidim jak je to neplynulý, seká se to, kolikrát i zamrzne s celym plejnem no prostě síla....pokavad hraju základní Fallout tak to je plynulý a jakýkoliv jiný hryt aky dou uplně perfektně jen tenhle přídavek mi to zatim dělá, hrál ste to někdo ? jak to šlapalo vám ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
čus all, pořídil sem GOTY verzi Fallouta 3 a když hraju mothership zeta tak prostě vidim jak je to neplynulý, seká se to, kolikrát i zamrzne s celym plejnem no prostě síla....pokavad hraju základní Fallout tak to je plynulý a jakýkoliv jiný hryt aky dou uplně perfektně jen tenhle přídavek mi to zatim dělá, hrál ste to někdo ? jak to šlapalo vám ?

hele vim ze to asi nepomuze ale kdyz jsem to hral na PC tam mi taky celej F3 i se vsema datadiskama jel normalne ale az ta Zeta se tak divne sekala...jestli to nemaj nejaky podelany :/...ale zase na PS3 by to melo bejt v pohode...

Odkaz ke komentáři

• 0

no tak pokud je to nějakym způsobem neoptimálně naprogramovaný....tak tomu nedopomůže ani bůh xD už dělam ten třetí, poslendí quest a chybí mi ještě 6 zíznamů snad sem žádnej nevynechal....čekal sem od toho lepší zezačátku zajímavý ale pak mě to přestalo bavit ale du si pro trofeje, doufam že další DLCčka k tomu budou lepčejší...du si Falloutem 3 pro první platinku xD většina je stejně splnění questů a ty ostatní sa taky daj....

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak pokud je to nějakym způsobem neoptimálně naprogramovaný....tak tomu nedopomůže ani bůh xD už dělam ten třetí, poslendí quest a chybí mi ještě 6 zíznamů snad sem žádnej nevynechal....čekal sem od toho lepší zezačátku zajímavý ale pak mě to přestalo bavit ale du si pro trofeje, doufam že další DLCčka k tomu budou lepčejší...du si Falloutem 3 pro první platinku xD většina je stejně splnění questů a ty ostatní sa taky daj....

jo prave ten zacatek vypada hodne dobre...ale pak nahore je celkem zmatek a nuda :/...ja jsem nedelal jedinej ten kterej pokracuje po hlavni linii... tak snad to nejak pujde :)

Odkaz ke komentáři

• 0
doufam že další DLCčka k tomu budou lepčejší

Pokud myslíš další DLC z GOTY edice, tak IMO Point Lookout je asi nejlepší. The Pitt je také dobrý, Broken Steel průměr, Operation Anchorage nic moc. Ale IMO, samozřejmě.

Pokud myslíš nové DLC, tak tam bych už moc nedoufal, někdy brzo má už vyjít Fallout: Las Vegas.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu