Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

F3 Mothership Zeta

Otázka

Odesláno

čus all, pořídil sem GOTY verzi Fallouta 3 a když hraju mothership zeta tak prostě vidim jak je to neplynulý, seká se to, kolikrát i zamrzne s celym plejnem no prostě síla....pokavad hraju základní Fallout tak to je plynulý a jakýkoliv jiný hryt aky dou uplně perfektně jen tenhle přídavek mi to zatim dělá, hrál ste to někdo ? jak to šlapalo vám ?

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
čus all, pořídil sem GOTY verzi Fallouta 3 a když hraju mothership zeta tak prostě vidim jak je to neplynulý, seká se to, kolikrát i zamrzne s celym plejnem no prostě síla....pokavad hraju základní Fallout tak to je plynulý a jakýkoliv jiný hryt aky dou uplně perfektně jen tenhle přídavek mi to zatim dělá, hrál ste to někdo ? jak to šlapalo vám ?

hele vim ze to asi nepomuze ale kdyz jsem to hral na PC tam mi taky celej F3 i se vsema datadiskama jel normalne ale az ta Zeta se tak divne sekala...jestli to nemaj nejaky podelany :/...ale zase na PS3 by to melo bejt v pohode...

• 0
Odesláno

no tak pokud je to nějakym způsobem neoptimálně naprogramovaný....tak tomu nedopomůže ani bůh xD už dělam ten třetí, poslendí quest a chybí mi ještě 6 zíznamů snad sem žádnej nevynechal....čekal sem od toho lepší zezačátku zajímavý ale pak mě to přestalo bavit ale du si pro trofeje, doufam že další DLCčka k tomu budou lepčejší...du si Falloutem 3 pro první platinku xD většina je stejně splnění questů a ty ostatní sa taky daj....

• 0
Odesláno
no tak pokud je to nějakym způsobem neoptimálně naprogramovaný....tak tomu nedopomůže ani bůh xD už dělam ten třetí, poslendí quest a chybí mi ještě 6 zíznamů snad sem žádnej nevynechal....čekal sem od toho lepší zezačátku zajímavý ale pak mě to přestalo bavit ale du si pro trofeje, doufam že další DLCčka k tomu budou lepčejší...du si Falloutem 3 pro první platinku xD většina je stejně splnění questů a ty ostatní sa taky daj....

jo prave ten zacatek vypada hodne dobre...ale pak nahore je celkem zmatek a nuda :/...ja jsem nedelal jedinej ten kterej pokracuje po hlavni linii... tak snad to nejak pujde :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu