bulby7026 Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 chcem sa spítat či to už niekto ma a či muto ide na 5.50gen D3 vdak za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 jako me to nefacha na 5.50 prometheus takze sem e na to vykaslal stejne to bude jak akatsuki rising Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 mám to a na 5.50 D3 final to normálně rozjíždim ....jinak tohle je trošku něco jinýho než akatsuki rising :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 A ono to uz je ke stazeni? Teda hlavne jestli to je anglicky :-D japonsky to nechci:-D A stejne nejlepsi jsou ty 3 predesle hry jak to jsou jenom 2D bitky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BooDha Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 je to zatim co vim jen japonsky , ale hrál jsem to a je to teda bezkokurenční naruto hra :D ten mod týmoví práce je dokonalej i grafika je o trošku na lepší urovni než akatsuki rising já osobně doporučuju Edit : někde jsem četl že je na to nějakej Anglickej patch a že by pak hra měla fachat v AJ , ale zatim nemužu potvrdit jestli to je jen fáma nebo pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.