shark1 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 panove poradte mi . mam zalozeny ucet na ps3 pod nejakym jmenem. tam jsem dosahl jakychsi trofeji atd. kdyz bych si zalozil jiny ucet, pod jinym jmenem, mohl bych tyto trofeje atd prenest ze stareho na novy ucet, i kdyz ma jine jmeno ? nebo musim vsechno odehrat znaova ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Trofeje se ukládají na PSN účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 to jo, nicmene kdyz jsem zalozil novej ucet, tak se me to nabidne nasledujici "... Přenést údaje z mého předchozího účtu: Pokud jste se již dříve zaregistrovali na webu eu.playstation.com, zadejte níže své současné uživatelské jméno (e-mailovou adresu) a heslo a vaše údaje budou přeneseny do vašeho nového účtu. Tento krok je nezbytný k aktivaci vašeho nového profilu..." kdyz ale zadam prihlasovaci udaje stareho uctu, ze ktereho chci prenest udaje, tak me to porad dokola hlasi, ze ten ucet neexistuje. pritom se do nej normalne prihlasim. tak nevim, kde muze byt chyba ...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shark1
panove poradte mi . mam zalozeny ucet na ps3 pod nejakym jmenem.
tam jsem dosahl jakychsi trofeji atd.
kdyz bych si zalozil jiny ucet, pod jinym jmenem, mohl bych tyto trofeje atd prenest ze stareho na novy ucet, i kdyz ma jine jmeno ?
nebo musim vsechno odehrat znaova ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.