Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Stahování multimediálního obsahu z internetu, přímo do PS3


Maximum79

Recommended Posts

Jak stáhnout video z internetu přímo do PlayStation 3?

Internetovou hudbu i filmy samozřejmě můžete do Vašich PlayStation 3 stahovat, ale s legálností to bude asi krapet na hraně. Ale jedni tvrdí to a druzí zase ono a ve finále se v tom nevyzná nikdo, takže zvolím zlatou střední cestu a dám sem mini návod na stahování "videa" z jedný vyzkoušený stránky (Ulozto.cz) a je jen na každým z nás zda toho využije nebo ne ;)

Tak tady je můj malý a snad i srozumitelný obrazový průvodce ukládání videa z internetu, přímo na harddisk v PlayStation 3..

1) Najeďte v PS3 browseru na "nejmenovanou" stránku a do místního vyhledávače zadejte název videa (viz.foto) plus tečka, avi, mezera a cz. Příklad: Anča Dlaňovka.avi cz

08-0848296118T.jpg

2) Vyčkejte na vyhledání konkrétních videí (viz.foto). Někdy je to záležitost několika vteřin, někdy i 1-2 minut. Záleží nejspíš jak na rychlosti internetovýho připojení, tak i na vytíženosti stránek, který jsou (podle dotazů na "stahování") vytížený opravdu hodně...

Řiďte se heslem "Kdo si počká,ten se většinou i dočká" a máte to v kapse. Můžete se setkat i s bílou obrazovkou informující o technické chybě, ale stačí chvíli počkat, znovu zadat adresu stránek a vše běží jak má.

08-0850528276T.jpg

3) Nyní vyberte video. Doporučuju se poohlédnout po videích s koncovkou cz.avi (viz.foto č.3). U vybranýho videa zmáčkněte na gamepadu tlačítko "křížek" a podržte ho cca. 2 sec. tak jako při otvírání novýho okna v prohlížeči..

08-0718072197T.jpg

4) Probíhá načítání, následovaný černou obrazovkou s "chybovou hláškou" (viz.foto). Řiďte se pokynem na obrazovce, který zní "zmáčkni pravé tlačítko s označením ve tvaru kolečka".

08-0719077774T.jpg

5) Před Vámi je bílá obrazovka a Vy si říkáte "hm, jsem v háji", ale buďte v klidu a kalhoty si ještě nechte na sobě...brod je daleko :wohow: Zmáčkněte na Dualshocku tlačítko s označením START (jako při zadávání w w w adres) a objeví se konkrétní adresa videa (viz.foto).

Vymažte z ní koncovou tečku a avi, to znamená ".avi" a opět zmáčkněte START..

08-0657335206T.jpg

6) Načte se závěrečná stránka (viz.foto), kde už jen zadáte čtyřmístný kód a nejste-li zaregistrováni, tak klikněte na FREE a Váš pokus dostat video z internetu na HDD v PS3 je téměř u konce..

08-0658548424T.jpg

7) Zbývá už jen příjemná činnost jako volba místa k uložení souboru, ať už harddisk (HDD) nebo přenosný médium...

08-0723133289T.jpg

...a po úspěšným stažení ještě umístění do složky v menu PlayStation 3. U mě je to složka "Video - Filmy".

08-0702067906T.jpg

Snad ještě doplním, že doporučuju video ukládat nejdříve na HDD a až po stažení souboru z internetu onen soubor z PS3 přemisťovat na USB flashky a paměťový karty..

Návod zní možná na první pohled komplikovaně, ale věřte mi, že je operace (vynechám-li rozdílný čas při vyhledávání videí) záležitostí jen několika málo vteřin a je to zároveň i ukázka, že PS3 opravdu umí víc, než by se některým zarytějším křiklounům z konkurenčních táborů líbilo :cheesygrin:

Jak změnit ikony nebo celá témata v PlayStation 3 menu?

Najed'te s PlayStation 3 na internet a navštivte například tyhle weby..

www.allps3themes.com

www.ps3theme.de

www.ps3-theme.com

Jsou tady stovky témat od řady nadšenců, které si můžete do svojí PlayStation 3 stáhnout a upravit si tak menu konzole.

Vyberete si téma, který obsahuje zajímavý ikonky a stáhnete (download) si ho na harddisk v PS3. Následně to téma v oddělení Settings (přesněji v Theme setting) nainstalujete a potom už zbývá jen vložit nějakou svojí oblíbenou fotografii nebo obrázek na pozadí obrazovky a během chvilky máte před sebou svý nový originální PS3 menu ;)

09-2159473841T.jpg

09-0145313518T.jpg

09-2136419396T.jpg

Jak vložit tapetu/wallpaper do Xross Bar Menu v PlayStation 3?

Vkládání tapet na pozadí Vaší TV obrazovky se nastavuje v oddělení Photo.

03-0912047098T.jpg

Pokud už máte nějaký tapety, wallpapers (nebo svý fotografie) z internetu stažený a umístěný v konkrétní složce ve Vaší PS3 (v mým případě je to složka POZADÍ - Tapety do menu), tak na ty obrázky najeďte..

03-0935367317T.jpg

..a vyberte si ten, který by jste měli rádi na pozadí TV icon_wink.gif

11-0850207367T.jpg

Teď už zbývá jen na gamepadu zmáčknout tlačítko se symbolem "trojúhelníku" a z nabídky, která se na obrazovce objeví vybrat (v horní řádce) ikonku s názvem "Set as wallpaper".

Obrázek nebo fotografii si potom zoomem roztáhnete na plochu svý televize, případně uděláte jenom výřez z toho obrázku a odsouhlasíte operaci potvrzovacím tlačítkem (křížek)..

04-1303577691T.jpg

..a můžete se vesele kochat novou a krásnou plochou, přesně podle Vašich představ ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu