Zemakbasak Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Zdravim, hral to nekdo, jaky to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Tak je to trošku jiný než třeba Web of Shadows, hlavně lineární... Taková oddychovka, ale jako za AAA titul bych to neplatil. Ale jinak docela dobrý... Ježiš, co jsem to napsal za blábol:) Prostě a jednodušše, za stáhnutí to stojí, ale za koupi asi ne;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 nejlepsi spider man,sie linearni ale zabavne dosyta.akorat mi to prijde trochu nedodelane ,vzhledem k tomu ze hra vychazi az za nakej patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Mě to přijde jako parodie :D SpiderMan hláškuje ( skvěle nadabovaný postavy) , chrlý jeden vtip za druhý a prostě je to takový " odlehčený " . Za první hodinu hraní dávám 9/10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 jj hlavne electro without pants :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 jj hlavne electro without pants :)) Přesně z toho jsem chčil :D jak napodobil jeho hlas a dodal WITHOUT PANTS ! xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Je to dobrý titul.Grafika a hratelnost dobrá,jen (mně) jako lajka štve ta angličtina .Češi by jsi mněli zasloužit aspon posr.ný titulky,když tam jsou srandovní vip rozhovory :)(ASpon že se na určité hry spracují titulky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Nevim jestli by si cesi zaslouzily titulky kdyz jak je videt si to stejne kazdej stahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Nevim jestli by si cesi zaslouzily titulky kdyz jak je videt si to stejne kazdej stahne. Pokud by v obchodech byli české titulky ke hrám ve větším počtu her tak myslím že se hry budou prodávat víc + live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 :D Sam moc dobre vis ze to tak neni lidi by byli sice radsi ale porad by hry vesele stahovali.To tu ale neresme, ted hledim na hodnoceni na gamerankings a teda to vypada dobre ze by prvni poradna,linearni spider-man hra od dob ps1?Vypada to fakt paradne nekdo kdo se dostanete dal sem prosim vas napiste nejaky dojmy protoze ja musim cekat na origo :( ok jednu vyhodu ty palenky maji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Tak jsem v přibliýně polovině hry a musím říct že se mi takhle hra hodně líbí . Co se mi hodně líbí je Spider Man v minulost , za něj nehrajete stylem - naběhnout do hloučku nepřátel a mačakt X ( xD ) ale pěkně ve stínech :) A taky pěstní souboje jsou pěkný spestření :) + Vtipný hlášky ( dabing ) Grafika Pěstní souboje - Krátká kampaň ( vypadá to na nějakejch 6-7 , hraju na normal) a taky jsem se jednou pěkně bugnul (ale zatím jenom jednou :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Tak jsem v přibliýně polovině hry a musím říct že se mi takhle hra hodně líbí . Co se mi hodně líbí je Spider Man v minulost , za něj nehrajete stylem - naběhnout do hloučku nepřátel a mačakt X ( xD ) ale pěkně ve stínech :) A taky pěstní souboje jsou pěkný spestření :) + Vtipný hlášky ( dabing ) Grafika Pěstní souboje - Krátká kampaň ( vypadá to na nějakejch 6-7 , hraju na normal) a taky jsem se jednou pěkně bugnul (ale zatím jenom jednou :D ) Rekl bych ze je spis v alternativnim vesmiru viz marvel noir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Jo máš pravdu neveřím :D pokud bych nedodal že někde v Amerikánu sou hry levné nebo možna cenove stejné jen platy jsou větší .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 No blby je to ze hry sou levnejsi a platy vyssi ale i tak si normalni pracujici clovek muze koupit 1-2 hry do mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.