danield2 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 mam problem kdyz zacinam treti misi tak jdu prezkocim ten plot a najednou uplne zpomali a neumi skakat nevite co z tím ?? Jinak vsechny ostatni mise mi jely normalne jenom ta treti se zpomali ale jinak vsechno auta a lidi na zemi chodi normalne jenom ja zpomalim vubec nevim co z tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 špatný warez? tohle by asi originál nedělal...zkus jiný crack.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 to s tou originalkou....... mně se to třeba sekalo v té budově jak tam naběhli ti swaťáci a mám originálku a slabej komp nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 já mam slabší komp a mám originálku a šlapeto v cajku všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 to se neseka to jede normalne ale spomalene... a neumi skakat no zkusim ten crack jiny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 to dela physX to aj mne na originalce nabehli SWATI rozstrileli okna a zpomalilo se to silene protoze moje karta nepodporuje physX a tvoje asi taky ne tak to vypni a zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 jak to vypnu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 physx sem mel vyply a zpomalilo se to tak sem ho zapl a furt to dela to stejne... jinak jenom chodi zpomalene ale jak leze po trubkach a tak tak leze normalne a jak vyleze tak zas zpomali...ale ty mise pred tim chodil normalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 zkus to dat na nejnizší jestli to bude furt delat a jestli jo tak zkus jinej crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danield2 Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 zkusil sem jiny crack a už to de tak dík... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.