Jump to content
  • 0

Problém s MHUspeed v3

Raz3r

Question

Čau, kámoš chtěl flashnout PSP, je to PSP 2004 s TA88-v3, původní fw 4.01. Tak jsem mu udělal update na 5.03, nakopíroval mhuspeed i gen podle návodu, ale máme problém. Jak vlezu v PSP do photo, počkám až se rozsvítí a zhasne options a otevřu složku a přejdu na druhý obrázek, PSP se vždy sekne a vypne. Doteď to s tímto postupem fungovalo v poho, ale teď to nenahodím, třeba až po 50. pokusu. Dělá to na jeho fungl nové SanDisk MSPD 4GB NoFake, ale i na mých 1,2 a 8GB Sandisk, všechny též NoFake. Nemůže to být softwarová vada? Předem díky za odpověď

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

ChickHen jsme taky zkoušeli, ale výsledek je vždy stejný, PSP zamrzne a vypne se. Už několikrát jsme zkoušeli formát karty a restore default settings a nic, když se to náhodou povede nahodit, tak chvíli hraju,pak se PSP zničehonic sekne a musím ho natvrdo vypnout a pak to zase nechce naskočit.

• 0

Předpokládám, že blbý dotaz, ale máte ve složce 'Photo' jen složky a obrázky od MHUSpeedu/ChickHENu? A zkusili jste i jiný postup spouštěný (mně funguje například jen otevření složky mhuspeed a počkání sekundu, než se obrázky načtou).

• 0

2 Unlimited_Killer: Jo, jen složku od mhuspeedu a soubor speed.bin na kořenu karty. Ať zkouším jakýkoliv postup, PSP zamrzne a vypne se.

2 KOSScz: S tou 1GB jsme zkoušeli snad všechny možný postupy a stejně se to nechytne. Jinak díky za radu, řeknu mu tedy ať to zkusí bez baterky jen na nabíječce.

• 0

škoda...já ho používám na PSP 3004 a šlape v pohodě, jen jsem musel vychytat nahazování...

Jde o to, nečekat ve photo až naskočí options, ale hned MHU otevřít a okamžitě sjet na poslední soubor.

Tímto způsobem se mi to podaří pokaždé nakopnout...hned naskočí zelená obrazovka , restart a psp je připraveno na flash.

:-D

• 0

Ahoj. Já mám dost podobný problém, tak to písnu sem. Mám psp 3004 a mhuspeed3, který jsem vždycky nějakým způsobem nahodil do 7. pokusu snad pokaždé. Ted jsem ve škole zkusil nějaký program, psp explora 1.8 a vypnul, naprosto klasicky, dělal jsem to tak pokaždé. Jenže ted se při tom seklo PSP a vyplo se. A najednou mi nejde nahodit mhuspeed3, jsem asi u 30-20 pokusu a prostě nejde. Nevíte co a tím? Děkuju moc.