Blooman Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Není to čistý prodej... Chci se spíš zeptat... Mám moc konzolí,handledu a chtěl bych nějaké prodat... Mam ps2,Wii,NDS,PSP .. (ostatní nechám být ) A chtěl bych nějaké prodat... Ps2 bych asi prodat měl když si chci vydělat na ps3... Wii - ?? ... nevím jestli nebuud později litovat... jaká je budoucnost pro wii ? (jako je kinect pro xbox atd... Psp tak handled musím mít... takže to taky asi ne... A nds? to swamé co s wii... Chci si vydělat na ps3... ale zas nechci o vše přijít takže mi řekněte budoucnost všech konzoli,co se připravuje atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 kup si xbox, je levnejsi a lepsi nez ps3 :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Tak to poupravím... Xbox nechci... chci kooperativní hraní,mulťák... Protože spoustu lidí co znám mají ps3... takže proto platí toto : ,,chci kooperativní hraní,mulťák...,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Blooman.. Sony PlayStation 2 - Pokud jsi si jistý, že už hry z PS2 hrát nechceš, tak jí v klidu prodej. V případě potřeby si jí můžeš zase v budoucnu koupit, ceny jsou až směšně nízký. Dostat se cena PS3 na současnou cenovou hladinu PS dvojky, tak se prodává jak housky na krámě :cheesygrin: Ale to si ještě pár let počkáme... PRODAT Nintendo Wii - Je to velice úspěšná konzole a Nintendu se s ní povedl vážně husarský kousek, ale i když jsem se u tohohle prcka s kamarádama hodně pobavil, považuju tuhle mašinku spíš jen za takovou "víkendovou kratochvíli". Myslím si, že nebudu moc daleko od pravdy, když napíšu, že polovina prodaných Wiiček je pořizovaných jen na základě hurá akcí typu "jééé, to musím taky mít"...a teď to většině lidí leží nevyužito ve skříni ;) Na PS3 teď vychází pohybový Move ovladače a tak si v případě stesku podobnou zábavu jako na Wii užiješ i tady a navíc v nesrovnatelně hezčím vizuálním kabátě.. PRODAT Nintendo DS - Tak s tímhle handheldem osobní zkušenost nemám, ale jako v případě Wii platí, že velikýho úspěchu se dá docílit i se slabším hardwarem. Ale pokud už jednu kapesní konzoli máš, preferuješ jí a přemýšlíš o prodeji DSka, tak ho prostě prodej a víc neřeš.. PRODAT PlayStation Portable - Tak tuhle fešandu jsem taky měl a jednalo se o výbornou věc na cesty. Hry, filmy, hudba, fotky, navigace...co víc si přát :thumbup: Být často na cestách (autobus, vlak) , tak ještě PSPčko mám, ale jelikož už toho hromadnou dopravou tolik nenajezdím a na takový to "domácí žvýkáníčko" mám povedenou PlayStation 3, tak by mi kapesní PSP jen zbytečně leželo v krabici.. NECHAT Ale čeho se nakonec zbavíš je jen na Tobě a na Tvým případným osobním vztahu k té či oné mašince.. Tak úspěšný prodej a snad si brzy splníš jeden ze svých malých velkých snů ;) Rooney10.. I ty náš snílku, tady Ti asi pšenka nepokvete :cheesygrin: Ano, Tvoje oblíbená platforma není špatná volba a je levnější, ale tím ta hitparáda "nej" končí ;) Ale neznalost a bouřící se hormony Tě omlouvají. Jinak něco málo ke studiu, aby jsi příště (než z pusy vypuštíš podobně úsměvný výrok na adresu PS3) věděl, o čem to vlastně mluvíš... http://console-forum.net/showthread.php?t=23309&p=871393&viewfull=1#post871393 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Vidím to stejně jako Maximum, s tím rozdíle, že NDS nebo PSP bych si nechal, a to bych si asi nechal spíš NDs, má více her a lepší ovládání, kamerku apod. Zas má slabou grafiku. Já na filmy a hudbu mám telefon (nokia N900) takže bych PSP moc nevyužil. Na PSP moc her už nevychází, nejspíš kvůli prolomení, ale to já nevím. Ke konzolím - kup si pak k PS3 Move, a máš to jako Wii, jen bez těch her (teď) a v lepší grafice. PS2 si můžeš kdykoli koupit za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 waper Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Vidím to stejně jako Maximum, s tím rozdíle, že NDS nebo PSP bych si nechal, a to bych si asi nechal spíš NDs, má více her a lepší ovládání, kamerku apod. Zas má slabou grafiku. Já na filmy a hudbu mám telefon (nokia N900) takže bych PSP moc nevyužil. Na PSP moc her už nevychází, nejspíš kvůli prolomení, ale to já nevím. Ke konzolím - kup si pak k PS3 Move, a máš to jako Wii, jen bez těch her (teď) a v lepší grafice. PS2 si můžeš kdykoli koupit za pár korun. na psp se dělá kamerka taky.Měl jsem NDs,jako první ze školy..všichni z toho vykulený a já king,pak přišlo do školy PSP a ja jen záviděl,žadnej internet,žádná muzika,žádný filmy a žádny hry,který by se tomu daly rovnat,nejlepší hra,co se po grafice týče,byla NDsDogs,nebo jak se to jmenovalo,spiderman,to jeste slo,NFS MW --nechutný,krabice na 4kolech,bez jakého koliv detailu.Nevim jak je to ted,ale nikdy uz bych si nekoupil NDs,ale vždy jen psp,psp sem měl asi rok a nedá se to s NDs rovnat !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Podle toho co píšeš ti záleží jen na grafice... a stejně jedno je hnusnější než druhý protože aji PSP je v dnešní době šunt (co se grafiky týče). NDS má výbornou hratelnost a mě prostě příjde kreativnější, jednu dobu jsem měl obě a celou dobu jsem byl zalezlej na DSku, pak mi ho ale v zahraničí ukradli. Každopádně na DS je více her a pokud máš rád Anime Mangu a celkově Japonskou tvorbu nechal bych si spíš to DSko. Pokud ale chceš "lepší grafiku" a takové ty "kvalitnější hry, vem si PSP. (Prostě na NDS vycházejí špíše hříčky, ale kvalita... to už je věc názoru - když jsem měl DSko tak jsem na Pokémonech napařil 250 hodin :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Pokud muzes na PSP spoustet homebrew, nech si je a prodej NDS. PSP se ti take zrejme bude hodit na PS3 jailbreak. PS2 je k nicemu, za par mesicu tipuju, ze se objevi emulator PS2 na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xilias Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Kazdopadne pokud mas CWf na PSP tak ho muzes pouzivat jako gamepad pro PS3 ale i ten jailbreak se bude dat pouzit... I kdyz nejsem jeho fanouskem :) a nebudu ho podporovat... (jako jailbreaku.. :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 kup si xbox, je levnejsi a lepsi nez ps3 :thumbup: xbox je dobrej, je levnější, dá se na něm pirátit a určitě ho máš ty osobně radši...ale rozhodně neni lepší než plejn to je přeci hovadina...řekni v čem, neberu exkluzivitu určitých her....co je prostě tak zázračný a úžasný co box má a plejn ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 xbox je dobrej, je levnější, dá se na něm pirátit a určitě ho máš ty osobně radši...ale rozhodně neni lepší než plejn to je přeci hovadina...řekni v čem, neberu exkluzivitu určitých her....co je prostě tak zázračný a úžasný co box má a plejn ne... Ja osobne muzu z vlastni zkusenosti potvrdit, ze XBOX potazmo Microsoft ma v pripade XBOXu mnohem propracovanejsi, pruznejsi a rychlejsi system vyrizovani reklamaci, nez Sony v pripade PS3 ;-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 xbox je dobrej, je levnější, dá se na něm pirátit a určitě ho máš ty osobně radši...ale rozhodně neni lepší než plejn to je přeci hovadina...řekni v čem, neberu exkluzivitu určitých her....co je prostě tak zázračný a úžasný co box má a plejn ne... je to jak flame.. ale u me byl napr. duvod proc sem prechazel ze ps3 na xko jeho system.. kterej mi prijde mnohem lepsi a rychlejsi nez u pska... a protoze konzoly beru jen jako herni ... a prohlizec a miliardu typu souboru v tom nepotrebuju na to mam pc.. tak mi xlive plne vyhovuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Tohle neni topic X360 vs PS3, tak toho nechte. Je to jeho věc, rozhodl se pro PS3, a tak to bude. PSP má možná lepší grafiku, ale zas NDS má lepší ovládání, více her a podobně. Pro grafiku a HC hry budeš mít PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Ja osobne muzu z vlastni zkusenosti potvrdit, ze XBOX potazmo Microsoft ma v pripade XBOXu mnohem propracovanejsi, pruznejsi a rychlejsi system vyrizovani reklamaci, nez Sony v pripade PS3 ;-)... PStrojky se zas tolik nerozbijí jako boxe xD ... ale LEgion má pravdu, nechme polemiky ohldně PS3 vs box.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Wii a Ps2 prodáno :) A koupen ps3 120 GB za 6500 kč (nováz eshopu) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Gratuluju ke koupi :ok: Jinak sympatická cena, ale PS3 Slim 120GB jde pořídit i o něco levněji. Jeden kolega přišel před 2-3 dny do jednoho nejmenovanýho elektra zrovna ve chvíli, kdy tuhle fešandu zlevňovali na krásných 5990 Kč :!: Letošní Vánoce budou pro společnost Sony asi hodně zajímavý... Tak ať ti ta tvoje PlayStation 3 dělá jenom radost a užívej si jí na maximum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Ježiš to jsou starosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Není to čistý prodej...
Chci se spíš zeptat... Mám moc konzolí,handledu a chtěl bych nějaké prodat...
Mam ps2,Wii,NDS,PSP .. (ostatní nechám být )
A chtěl bych nějaké prodat...
Ps2 bych asi prodat měl když si chci vydělat na ps3...
Wii - ?? ... nevím jestli nebuud později litovat... jaká je budoucnost pro wii ? (jako je kinect pro xbox atd...
Psp tak handled musím mít... takže to taky asi ne...
A nds? to swamé co s wii...
Chci si vydělat na ps3... ale zas nechci o vše přijít
takže mi řekněte budoucnost všech konzoli,co se připravuje atd..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.