zeger Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Lidi poradte mi nekdo jak prehrat na ps3 vypaleny film na DVD ??? Proste jak koukat na jakykoliv film pomoci ps3 ??? :idea: Omlouvam se jestli tento dotaz se tady uz resil, ale ja nic nenasel ... Díky :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Vzít vypálený DVD, vložit do PS3 a spustit? A např. filmy v avi/mp4 stačí z flashky/ext. HDD nebo přes Media Server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zeger Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Tak daleko jsem taky dosel, ale pri vlozeni vypaleneho dvd mi pise ze to neni original disk ... Potrebuju nejaky prehravac nebo neco ??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zeger
Lidi poradte mi nekdo jak prehrat na ps3 vypaleny film na DVD ??? Proste jak koukat na jakykoliv film pomoci ps3 ??? :idea:
Omlouvam se jestli tento dotaz se tady uz resil, ale ja nic nenasel ... Díky :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.