ikdobpra Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Čau mám problém s některýma hrama. Mám iphone 3G fw 3.1.3 a jb. Stáhnu hru kliknu na ní začne se spouštět a pak bezničeho nic se hned vypne. Dával jsem restore a znovu jb, ale dělá to stále. nevíte čím to je? nejsou to hry pro OS4 to jsem kontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 j to mne dela kdyz to blbe stahnu nebo blba verze...toto dela u vsech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ikdobpra Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 naštěstí ne. Jen u některých. Zajímavý je, že mi ted jedna aplikace co před restore nešla jde, ale ostatní co nešli stále nejdou. Taky sem myslel, že to je špatnou verzi bo tak zkusil sem stáhnout i odjinud a nic. Nejde mi třeba smartsync, angrybirds, doodlejump. nechápu to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Ty hry máš koupený? Pokud ne, doporučuju to stáhnout od jinýho crackera, nebo starší verzi hry / aplikace, když máš 3.1.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.