Quicksilver Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 ok tak si beru jeste z aukra aspon jednu hru :) Little Big planet aspon budu mit co hrat nez se to rozjede pres psp.Stejne si myslim,ze casem to pujde i bez DVD :) Ale za Little Big planet si rad zaplatim ... proste tohle je hra co si po dlouhe dobe odemne zaslouzi penize !!! :) Jeste se optam a je Little Big planet hned na dva na jednom pristroji ? Nebo je to na dva online ? Me by tohle zajimalo,pac by jsme to parily s pritelkyni.Diky Citovat
Kony.cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Presne jak pises, jestli vyjde CFW tak to pujde i bez mechaniky, tak jak je to na PSP. Si pamatuju zacatky kdyz sli hrat hry na PSP jenom pod FW 1.5, tak se taky museli spoustet s UMD diskem a pres vselijaky programy... a ted... krasne nahrat do adresare a hnedka to jede aniz by se muselo dalsiho instalovat Citovat
ladislavczech Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Presne jak pises, jestli vyjde CFW tak to pujde i bez mechaniky, tak jak je to na PSP. Si pamatuju zacatky kdyz sli hrat hry na PSP jenom pod FW 1.5, tak se taky museli spoustet s UMD diskem a pres vselijaky programy... a ted... krasne nahrat do adresare a hnedka to jede aniz by se muselo dalsiho instalovat Otázka není jestli vyjde, ale kdy vyjde. Citovat
Quicksilver Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 I tak nez to pujde se na ten liitle big p. moooc tesim :) Casem do toho pujdou i ty updaty od lidi .-) Kdyz uz jdou i nektere psn hry.To co neslo na xboxu pokud nemam Jtag si aspon uziju na ps3 v plne sile .-) Krasa. Citovat
Kony.cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Rekl bych ze to pujde na PS3 velice rychle, prece jenom je to konzole, ktera ma velky potencial.. Rekl bych ohromadu vetsi jak XBOX360 a WII co se tyce hacknuti a rychlosti odemknuti vsech veci jako na PSP... Staci se dostat do spravne rychlosti jak je tomu na PSP. Vyjde FW pro PSP a pomalu jeste ten den je oprava pro hry, ktery vyzaduji tento FW a kdyz omezijou PSN pro PSP jenom na nejnovejsi FW tak je to taky hnedka odblokovany.... Citovat
Doli Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 a na 3.1.3 to nerozjedu? protože teď nemůžu najít jailbreak a unlock na 3.1.2 Citovat
Kony.cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 no ja jsem to na 3.1.3 nemohl rozbehnout, takze jsem stahl 3.1.2 a pres SHIFT+RESTORE tam hodil 3.1.2 a potom pouzil Redsn0w, a uz to frcelo Citovat
Frey Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 nevite kdy se ma objevit podpora NTFS? Citovat
Kony.cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Heh, pred chvilkou jsem to psal.....10 prispevku nahoru, hnedka prvni na teto strance :))) Aspon jde vydet jak ctes :) Citovat
Johny9509 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 nevite kdy se ma objevit podpora NTFS? Staci se podivat o par prispevku nahoru. V dalsim updatu backup manageru udajne 15.9. EDIT: Kony rychlejsi, sry. Citovat
MartinS@ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Jeste mi prosim reknete v jakych slozkach to ma byt na tom externim hdd aby to nacetl ten manazer a uz Vas nebudu nikoho otravovat Citovat
Kony.cz Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 primo na Disku vytvor adresar GAMEZ a do tohoto adresare budes nahravat hry ve formatu XXXXXIDKOD/hra hra nesmi byt v ISO ale musi byt rozbalena a vytvorena pod Backup Managerem Citovat
MartinS@ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 BCES00104 tohle je nazev adresare hry GT5 a v nem sou 2 adresare a jedna slozka takze adresar BCES00104 nakopiruju do slozky gamez ? a pak mam hry u kterejch mam jen slozku hra, slozku update Citovat
drako83 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 tak jak chodi to? :) http://aukro.cz/item1229836369_usb_kit_teensy_2_0.html Doufam ze jo,protoze ten prvni kupujici Sparky83 jsem já :D Jinak tenhle hex tam pak mam nahrat?? psgroove1.1_TEENSY2.0.762.hex Citovat
cratos Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Ludia ako nahodim openiboot do iphone? skusal som to cez virtualbox a ubunut,ale ked dam pripojit iphone tak mi vypize ze zlihalo instalovanie ovladaca a po prikaze ./loadibec openiboot.img3 vypise ze musim dat zariadenie do rocovery mode pritom ho mam,uz som ztoho v haji,mam windows 7,a ked stiahnem iPhoDroid_1SHOT_R13j_3G.rar tak pri rozbalovani vyhodi 80 chyb a vobec netusim ako to mam nainstalovat.pomooooc prosim uz sediviem Citovat
ladislavczech Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Teď mně napadlo... Jdou spouštět zálohy her z HDD, který je zabudovaný v PS3. A jestli jo jak vytvořim složku gamez na HDD? Jediný nápad jak to udělat je, že bych si vypálil na DVD Linux spustil ho na notebooku. Z PS3 bych vyndal HDD a vyměnil ho za HDD v notebooku. Vytvořil bych složku a zase vrátil do PS3. Šlo by to? EDIT: Už vím. Mělo by to jít přes PS3 FTP... Citovat
Domi_CZ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Teda tento Doufam ze jo,protoze ten prvni kupujici Sparky83 jsem já :DJinak tenhle hex tam pak mam nahrat?? psgroove1.1_TEENSY2.0.762.hex Citovat
stoupa88 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Nevim zda to tu je, ale treba se to nekomu hodi. Pokud nevite ID tak napr. notepadem otevrete PS3_DISC.SFB a tam ho najdete... Tak jsem si dnes v praci postavil ten x360 flasher a programator PIC co jsem daval Domi_CZ a vse funguje....je to z me strany trosku prasarna''ja na vzhled s....'', ale za ty prachy...cca 250 czk :D udelal jsem to na USB kabel s cervenou LED a cele to zalil tavnou pistoli. Citovat
Luba1468624240 Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Zdar, chtěl bych se zeptat, když si koupim tu desku teensy 2.0. Jak složité je to zprovoznit a co vše na to potřebuju? Hledal jsem návod ale ten sem nikde nenašel. A neví někdo kde najít torrenty na ps3 hry? Citovat
Doli Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 Nejde mi ze 3.1.3 udělat 3.1.2 a pak jailbreak přes redsn0w, pomoc, nejlépe návod. dík edit:spletl jsem se na potřetí to už jede Citovat
Doli Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Odesláno Září 13, 2010 V prvni rade musis mit udelany JailBraik iPhone s FW 3.1.2 pres Redsn0wpotom nainstaluj OpenSSH pres Cydii a afc2add aby si mohl pristupovat na celou adresarovou strukturu v iPhone Pak si stahni tohle http://iphodroid.com/ pro Windows a nainstaluj, pokud to nepudje spustit tak posun datum na PC na rok 2008 az to budes mit, tak se ti restartne iPhone a ty vyber v menu boot manageru Install (vlevo dole), pohybuje se ovladanim hlasitosti na iPhone a potvrzuje HOME buttonem cely se to nainstaluje, az ti nazkoci Android tak dlouze zmeckni HOME a POWER na iPhone a cely se iPhone restartuje a ty v menu Bootmanageru vyber Apple OS az ti nabehne Apple soft tak ti napise ze musis aktivovat, jenom znovu pust iphodroid.com a dej Exit Recovery.... Potom se pres WinSCP pripoj na tvuj iPhone a zmen ve slozce /private/var dva soubory ktery najdes tady http://ersan.us/src/psfreedom-iphone3g.zip jakmile to tam budes mit nahrany tak jeste zmen atributy na 777 u obou souboru (ja jsem radeji zmenil u vsech souboru v te slozce) potom restartuj iPhone a vyber v bootmenu iDroid a cely se to nabootuje do iDroidu.. a az uvydis na obrazovce iPhone zasebou porad dokola IDLE tak pripoj iPhone k PS (vypnuty z elelktriky) potom zapni do elektriky zapni tlacitkem a hnedka zmackni vytazeni disku z PS3 a na dyspleji iPhone uvydis nacitani... PS3 ti najede a pribudou dve slozky pod adresarem HRY potom si nahrej treba na USB stick (formatovany na FAT32) soubor http://www.videon-znojmo.cz/~jankonecny/rdx_manager.zip, rozbal a nahrej na USB jakmile to vlozis do PS3 tak ti v Install package pribude tento soubor tak na nej zmackni a on se ti naistaluje, potom uz jenom pripoj HDD naformatovany na FAT32 s hrama do USB a oni se ti ukazou v Backup manageru Musis mit vlozeny orig BR hru. Zmacknes na hru kterou budes chtit hrat a z backup manageru ti to vyzkoci.. a misto orig hry co mas vlozeno v mechanice se ti v menu ukaze ta hra z backup manageru Iphone tam musí být pořád? ta flashka s tím souborem taky? a to s tou mechanikou musím udělat pokaždé? Citovat
Kony.cz Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 iphone tam musi byt porad, fleshka se souborem ne, jenom pri instalaci, potom jenom HDD, a mechanikou myslis co ?? jestli to ze tam musis davat oriuginal tak ano Citovat
petr1468621165 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 Myslim ze pozdeji se hackne i 3.42 , 3, 4, etc... Protoze kdyz uz se na to jednou prislo, tak se +- da zjistit co je v novem firmwaru pridane a jednoduse se da na zaplatu dalsi "hax" zaplata. SONY chapu ze se brani, ale prirovnal bych to k rybe na melcine, kdy se pokousi dostat do more a pritom je odliv. Nicmene taky jsem patchnul na 3.42 protoze bez online je PS3 o nicem, takze jsem velmi zvedavy jak se situace vyvine. Když píšeš že jsi patchnul na 3.42, máš nějaký problémy s teplotou a nebo se stabilitou?:D Citovat
Doli Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Odesláno Září 14, 2010 iphone tam musi byt porad, fleshka se souborem ne, jenom pri instalaci, potom jenom HDD, a mechanikou myslis co ?? jestli to ze tam musis davat oriuginal tak ano nee to otevírání mechaniky a jestli toto musím dělat pokaždé :,, ...vyber v bootmenu iDroid a cely se to nabootuje do iDroidu.. a az uvydis na obrazovce iPhone zasebou porad dokola IDLE tak pripoj iPhone k PS (vypnuty z elelktriky) potom zapni do elektriky zapni tlacitkem a hnedka zmackni vytazeni disku z PS3... " Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.