Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam nabootovano pomocí HTC mobilu s windows (nahozenej linux)... zkoušel jsem 2 různé backup managery (stealth a normální) a ani s jedním my nejdou hry spustit.. zkoušel jsem Heavy Rain a Skate 3, spouštím z externího disku. BM hry najde ale pri snaze o spuštění mě hodí do XMB. Hry mam ve slošcě Gamez, mám PS3 Slim 250GB... nějaké rady?

Odesláno
Tom - ale to je OK, ty musis spustit tu hru pres Backup Manager, potom te to hodi zpet do XMB a v GAME MENU by si mel videt symbol media se hrou a teprve odtamtad to spustit..

(nezapomen mit origo nejake medium v mechanice)

Jaj to sem ale kkt... no chtěl jsem zkusit restartovat PS3 a tedka uz mi to nefunguje..:( Android sem nekolikrat resetoval ale skoro vzdy mi rekne ze "nemuze insmod soubor: File exist" (cast sem prelozil pac nwm jak to presne je napsany) a po zapnuti s PS3 to nefunguje (je vlozeno nezname zarizeni)

EDIT: Tak se mi to konečně povedlo, ale když pak kliknu na disk tak se mi spustí hra, která je na tom BD:( Tak co dělám špatně?

Odesláno
Vsak jo ,ale tenhle clovek uz prodaval i verzi 2.0 ++ ta snad uz lidem prisla a pochybuju,ze to mel byt podvodnik.To by ho dost lidi ukamenovalo !! :-)

jj, mam to od nej objednany...ve stredu to posilal(z Ostravy), takze zejtra bych to tu mel mit, takze se podelim co a jak...kupoval jsem 2.0++

Edit:

jj, sry, jsem se spelt...ja jenom, ze to je pres celou republiku a CP to do druheho dne fakt nestihne dorucit ;o)

Odesláno
Mam taky problem,ked spustim psgroove cez iphone,tak mi pri bootovani ps3 zamrzne a na iphone mi vypise vela,vela riadkov a na konci "job control turned off" co robim zle,uz som zufali,raz sa mi to cele podarilo spustit a potom uz ni,stale dookola to iste. PROSIM POMOC

aby se mi to spustilo podruhe tak mi pomohlo přepsat ty soubory co sem kopiroval do mobilu ted udelat to "uplne znova" a pak to slo... ale stale jakmile zapnu hru v bootloaderu tak se mi nezobrazi misto disku, ale zustane tam hra originalni na disku

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu