KapaCZ Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 FIFA Street 3 - error 80010017 Když chci spustit FIFA Street 3, tak mi to píše error 80010017. Žádná data od této hry v PS3 nemám. Zkoušel jsem jí jak za ext. , tak interního a pořád stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 pro ty, kteří se trápí s WRC a padá jim hra vždy po dvou závodech, stačí smazat složku MUSIC z PS3_GAME\USRDIR.....hra jde potom bez problémů, odzkoušeno (ps_groove1_1 + BM 1.0) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 omg stáhni Hermes v3 nebo v4 to je jedno a rogero manager skopíruj hru na flashku zapni rogero manager zmáčkni X na hře kterou chceš hrát ono tě to vrátí do xmb a měl bys to mít místo disku (to modrý kolečko s dirkou u prostřed :dozey: v xmb :dozey: ) najedeš na to a zmáčkneš X a když to nepude tak to udelej přez FTP server :) :dozey:SUPER NÁVOD PRO IDI*TY Tvuj super návod pro idioty stejně nefunguje,už nevim čim to může být.. U Ensalved přetahnu složku BLES-00989 do GAMES ale stejně to nejde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 /LAN12345/GAMEZ nééé games místo lan můžeš mít i /OMAN12345/GAMEZ nějaký čísla.Když poprvý spustíš manager tak ti napíše jakou vytvořil složku.Nejdřív si tam zkopíruj z ext hdd nějakou hru ať máš jistotu. Na ext disku to budeš mít jen G:/GAMEZ/BLES-00989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 /LAN12345/GAMEZ nééé games místo lan můžeš mít i /OMAN12345/GAMEZ nějaký čísla.Když poprvý spustíš manager tak ti napíše jakou vytvořil složku.Nejdřív si tam zkopíruj z ext hdd nějakou hru ať máš jistotu. Na ext disku to budeš mít jen G:/GAMEZ/BLES-00989 Už mi to jde,akorát u Ensalved mam black screen.. Jak dam ext.hdd hru když ve FAT32 tam nenahraju větší soubor než 4gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Už mi to jde,akorát u Ensalved mam black screen..Jak dam ext.hdd hru když ve FAT32 tam nenahraju větší soubor než 4gb? Ta hra nesmí obsahovat soubory větší než 4 Gb a od toho je: http://www.psjcl.com/ , kde najdeš, která jede odkud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Už mi to jde,akorát u Ensalved mam black screen..Jak dam ext.hdd hru když ve FAT32 tam nenahraju větší soubor než 4gb? Soubory s velikostí 4GB a víc buď rozdělíš pomocí File Splitteru nebo hru nahraješ přes FTP do interního disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Server : irc.p2p-network.net Kanal : #PS3CZ Jazyk : Cestina Vytvoril jsem kanal pro lepsi a rychlejsi komunikaci. Je to vlastne chat kde vsichni vydi psani vsech uzivatelu. Postup pripojeni : Download : http://www.mirc.com/get.html Rozbalit, nainstalovat spustit. Hnedka po spusteni na Vas vyzkoci okynko s moznostmi. V pravo nahore date tlacitko Pridat a pridate server irc.p2p-network.net, port 6667, bez hesla a potom OK Vyplnite si jmeno, emailovou adresu, prezdivku a znovu OK Potom zmacknete treti tlacitko od leva v hlavnim programu kde je pridat kanal.... Zmacknout pridat, jmeno je PS3CZ, heslo neni, a zatrhnout Auto-prichod po pripojeni A pak uz jenom najdete kanal v seznamu PS3CZ a dvakrat poklikate a jste pripojeni na kanalu a muzete debatovat... Pro jakykoliv info nebo dotaz me muzete tady kontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Soubory s velikostí 4GB a víc buď rozdělíš pomocí File Splitteru nebo hru nahraješ přes FTP do interního disku. FTP server už používam,jen mi zajímá jak to hodim na ten externí,zkusim to přes ten file spliter..stejně ale budu mudet pořídit větší interní,s tou 40tkou je to na prd..:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 překlep..sory" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat, když si na aukru pořídím teensy vývojový kit,udělám si z toho jednoduše(nebo i složitě :-) ) ps3 jailbreak? co k tomu budu ještě potřebovat - myslím sw? díky za trpělivost a odpovědi.Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saxana24 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prosím chtěla jsem se zeptat když budu mít PS3 verzi 3,41 a udělaný Jailbreak půjde mi připojit i PlayStation Eye kamera na pohybového ovladače PlayStation Move nebo to na tuto verzi nefunguje a musí se udělat update?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat, když si na aukru pořídím teensy vývojový kit,udělám si z toho jednoduše(nebo i složitě :-) ) ps3 jailbreak? co k tomu budu ještě potřebovat - myslím sw? díky za trpělivost a odpovědi.Martin Nic složitýho, stačí SW do PC a HEX Soubor pro Teensy... je to otázka několika minut http://ps3.playz.it/ Prosím chtěla jsem se zeptat když budu mít PS3 verzi 3,41 a udělaný Jailbreak půjde mi připojit i PlayStation Eye kamera na pohybového ovladače PlayStation Move nebo to na tuto verzi nefunguje a musí se udělat update?Děkuji Move funguje od FW 3.40, takže na 3.41 funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Nevite, zda se chysta podpora pro DLC v ramci jb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ahoj, prosim vas, poradte mi..mam problem s JB a spustenim her a jsem bezradny :( doma mam PS3 s FW 3.41, JB AmazeBreak s poslednim updatem Hermes 4, v PS3 Backup Manager 1.1 i Open Manager 1.17 a 3 hry - God Of War III, God Of War Collection a Heavy Rain Vsechny tri zazalohuji na externi disk BM nebo potom jsem to zkousel i OM, ale nespustim je. Bez vlozeneho media urcite ne, pritom jsem cetl, ze by to melo jit, ale to by tak nevadilo, kdyby melo byt vlozeny. GOW3 se mi nakonec spustilo...GOWC pise neco o split files a HR se spusti, dole v rohu porad blika slozeny ptacek ze hry a nic porad jen blika.. Kde delam prosim chybu. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 GOWC musí být na interním disku, protože obsahuje soubor větší než 4 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Nebo musít být použit File Splitter pro rozdělení větších souborů na menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rade22k Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ahoj. už nekdo rozjel toho novyho medala?? jestli ano,napište mi navod. dik:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ahoj,prosim vas, poradte mi..mam problem s JB a spustenim her a jsem bezradny :( doma mam PS3 s FW 3.41, JB AmazeBreak s poslednim updatem Hermes 4, v PS3 Backup Manager 1.1 i Open Manager 1.17 a 3 hry - God Of War III, God Of War Collection a Heavy Rain Vsechny tri zazalohuji na externi disk BM nebo potom jsem to zkousel i OM, ale nespustim je. Bez vlozeneho media urcite ne, pritom jsem cetl, ze by to melo jit, ale to by tak nevadilo, kdyby melo byt vlozeny. GOW3 se mi nakonec spustilo...GOWC pise neco o split files a HR se spusti, dole v rohu porad blika slozeny ptacek ze hry a nic porad jen blika.. Kde delam prosim chybu. Diky za pomoc HR už se tu řešilo musí být na interním hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 zdar lidi jaky manager je nejlepsi na zalohy her ? nemam BD tak jestli neni neco abych to mohl hrat bez bluray media gaia manager mi spusti jenom skate 3 bez BD predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Já mam teď Rogero manager a spustim všechno,akorát u Ensalved tam musim mít BD aby se ukázal místo něj.. Jak je to s Uncharted A.T. musí bejt na externim disku? Někde jsem koukal na stránku kde bylo vypsáno kolik má jaká hra dat atd. Nemůžu ji najít ani na googlu...hoďte někdo odkaz pleas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 U2 má soubory větší než 4GB... takže interní nebo externís tím, že ty soubory rozdělíš. Jinak http://console-forum.net/tema/101967-seznam-kompatibilnich-her-na-ps3-jb-id-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 ahoj. už nekdo rozjel toho novyho medala?? jestli ano,napište mi navod. dik:D Je to easy,ve složce s hrou smažeš soubor/y install.pkg,jsou v PS3_GAME/PKGDIR/PK00, neboť jsou/je větší než 4Gb,potom musíš mít Gaia Manager 1.01 (ten "opravuje" FW z 3.42 na 3.41), potom si stáhneš patch (http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=psn&search=medal) samozřejmě podle verze jakou máš a všechno hodíš na flashku ( patch musí být na flashce J:/"patch") Potom spustíš Gaia M. a v něm si najedeš na MoH a dáš "L1" a zapne se ti mem patch, potom spustíš hru a když tě to hodí do XMB tak nainstaluješ patch přes tu složku jako když instaluješ managery(nevim jak se přesně jmenuje :) ) a spustíš hru, cca 10 min. se bude hra instalovat a můžeš pařit :) Jinak pokud jí pak chceš na inter. tak se to musí zkopírovat PO prvním hraní z ext. Doufám že jsem to popsal správně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 U2 má soubory větší než 4GB... takže interní nebo externís tím, že ty soubory rozdělíš. Jinak http://console-forum.net/tema/101967-seznam-kompatibilnich-her-na-ps3-jb-id-her Tak už je ten seznam pryč: Dokumenty Google Je nám líto. Nemáte přístup k této tabulce, protože je v rozporu s Podmínkami služby. Pokud si myslíte, že se jedná o omyl, kontaktujte nás. Další informace naleznete v Centru pro nápovědu aplikace Dokumenty Google. existuje ještě nějaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Co se zkusit podívat v tom topicu i dál? je tam odkaz na jiný webovky, kde je novej seznam... ;) Navíc jestli hra obsahuje 4GB+ soubory je snad u každýho releasu napsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.