Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Zdárek lidičky stáhnul jsem Gran Turismo 5 a nejde mě spustit. Naběhlo něco ke stažení a pak už pouze černá obrazovka. Nevíte co s tím? Mám PSkey FW 4.5 který se chová jako FW PS3 3.55. Díky za radu

Zdar. Na PSkey sa vykašli. Daj si OFW 3.55 púotom CFW 3.55 a nemusiš šaškovať s USB čkami a všetko ide ako ma. Všera som takto zrušil svoje Teensy 1.0 a fungujem rovnako ako s nim na upravenom CFW...

Mne napr. na 3.41 ani na upravenom eboote nešlo GT5 a ani NBA JAM po update na CFW 3.55 ide všetko a bez problémov.

Odesláno
Zdar. Na PSkey sa vykašli. Daj si OFW 3.55 púotom CFW 3.55 a nemusiš šaškovať s USB čkami a všetko ide ako ma. Všera som takto zrušil svoje Teensy 1.0 a fungujem rovnako ako s nim na upravenom CFW...

Mne napr. na 3.41 ani na upravenom eboote nešlo GT5 a ani NBA JAM po update na CFW 3.55 ide všetko a bez problémov.

A hry, který jsi stahoval když si byl na JB 3.41 choděj všechny i na OFW 3.55?

Přemýšlím o přechodu, ale nerad bych něco pak stahoval znova.

Jak je to u her u kterých se musel překopírovat eboot.bin?

Předem díky za info..

Odesláno
A hry, který jsi stahoval když si byl na JB 3.41 choděj všechny i na OFW 3.55?

Přemýšlím o přechodu, ale nerad bych něco pak stahoval znova.

Jak je to u her u kterých se musel překopírovat eboot.bin?

Předem díky za info..

Všetky hry ktore som mal na 3.41 mi idu bez problemov naviac mi ide aj GT5 a COD BO a nemusel som žiadne ebooty meniť. Jedine ak si na hrách ty menil manualne eboot tak ten musíš nahradiť pôvodným, originálnym. Skušal som včera NBA JAM, CG5, BO, AC2, FF13, JC2, a LBP. Jedine Little big planet mi nešla vždy ma to hodilo naspät do menu, ale tá mi popravde nešla na internom HDD ani na 3.41... Viacej som nemal čas skúšať :)

Odesláno

Ale j mám Slim konzole,tam jsou prej Bricky. Máš nějaký návod kde brick nedostanu?

Odesláno
Zdárek mám dotaz. Mám Slim konzole s PS3key kde mě skoro nejdou hry a nejde se mě připojit na PSN a chtěl bych nějaký CFM (např. Kmeaw CFM 3.55) kde to bude v poho. Budu moc používat stejný hry a složky co mám teď na PS3key? A nedostanu Brick když mám Slim konzole? Díky

z Bricku mám právě taky strach. Pořád vycházejí články, že ten a ten model nejde. Já osobně mám FAT, kde byl původní 40GB HDD.

Odesláno

Nazdar lidi mam takovej malej až velkej problém. a potřeboval bych pomoct...

Podle navod ale jak jsem zapnul ten Service/factory mode tak nevím jak dál mohl by někdo udělat nejakej podrobnějsí navod... Kde je popsáno kdyby to a kdyby to ? :roll:

A ja jsem se zasekl u kroku jak mam hodit normal flasku na fat32 a hodit do ni ten Lv2diag.self FILE 2 tak to dam do ps3 a vypnu ho tak že dam v ps3 tlačitko na vypnutí pak ho zapnu to by se mělo nahrat a nic... :arrow: (delam to přes teensy) :cry:

Prosím pomoct mam absťák...

Odesláno

Podle navod ale jak jsem zapnul ten Service/factory mode tak nevím jak dál mohl by někdo udělat nejakej podrobnějsí navod... Kde je popsáno kdyby to a kdyby to ? :roll:

A ja jsem se zasekl u kroku jak mam hodit normal flasku na fat32 a hodit do ni ten Lv2diag.self FILE 2 tak to dam do ps3 a vypnu ho tak že dam v ps3 tlačitko na vypnutí pak ho zapnu to by se mělo nahrat a nic... :arrow: (delam to přes teensy) :cry:

Jestli chceš nahodit 3.55 CFW a děláš to pomocí teensy a pročetl jsi si zde všechny návody,tak vypni ps3,zapni si tv a koukej v půl 8 večer na zprávy,ty budou pro tebe bezpečnější,ten návod by pochopilo i malý dítě!!!

Odesláno

No asi bys měl lépe formulovat co vlastně chceš, pak nebudeš dostávat takové odpovědi... Není srozumitelné jestli chceš udělat JB nebo CFW a na jakém FW?

Odesláno
Hele diky to jsi mi fakt pomohl di se radsi zahrabat nekam pod zem tady je asi 360 lidí kteří s tím mají problém, ale ty se soustřed na takove kravoviny namisto toho aby si nam pomohl...:!:

V sekci PS3 Tutoriály je srozumitelnej a jednoduchej návod + faq. Jestli to nechápeš, tak se do toho radši nepouštěj a kup si nějakou bazarovku a máš po problémech ;)

Odesláno

Ahoj,hraji gt5 verze US na JB teensy FW3.41.Hra mi jede v pořádku.Jen by jsem chtěl to update 1.05 abych si mohl zálohovat save data.Pokud si stáhnu tento http://www.megaupload.com/?d=KK24YXR5 eboot v 1.5 a přepíšu ten stavající budu moci updatovat ten patch 1.05?Bude mi hra fungovat a nepříjdu o stávající save data už tam mám hodně naježděno?Zatím nechci přecházet na žádný CFW na teensy mi jede všechno na 100%.Bohužel nejde jen ta záloha save dat na gt5.Děkuji za odpověd Víta

Odesláno
Nazdar diky za radu už to mam na 3.55... Jen sem se zasekl a nemužu najít nejakej slušnej navod jak na ten manager... Mam pravě Amazebreak jestli by tady nekdo nemohl bud hodit nejakej navod nebo dát odkas na nejakej slušnej díky lidi.:bash:Sem blizko cítím to...:wohow:

Amazebreak vůbec nepotřebuješ!!! Na flashku hodíš cfw Např. Waninkoka a dát v ps3 update via media nebo jak to tam je! Žádnej Dongle! Čti forum a dovíš se jak na to!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu