Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

[XBOX 360] Problém s načítáním her

Otázka

Odesláno

Zdravím, mám takový problém. Mám flash LT 1.1. Vždy když tam po zapnutí vložím hru. Hra načítá,načítá, zachvilku napíše OPEN TRAY. Takto postup opakuji i HODINU něž se mi podáří hra zapnout. Nevím čím to je. Myslel jsem, že je to špatným flashem, tak jsem Xko nechal flashnout z 1.6 na LT 1.1, ale problém stále přetrvává. Díky za všechny rady.

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
od začátku prázdnin, jsem hrál pouze z HDD. Předtím jsem hrál vše, z mechaniky. Jen ted marne rozpomínám, kdyz jsem zacal pálit na notasu.

Neviem ako dlho mas konzolu, ako dlho hras z mechaniky, ako casto si hral. Mne sa zda, ze skor ide o problem mechaniky v konzole. Mas este moznost vyskusat media/hry palene predtym na PC, ci ti to mech. teraz spusti.

P.S instalacia hier na HDD je mozna od dashboardu NXE 2.0.7357.0 (november 2008 ).

• 0
Odesláno

Taky mi mechanika zlobila, nejdřív stačilo hru dvakrát vyndat a zase zandat hru a naskočila, potom 4x, nakonec jsem u toho strávil půl hodiny :D Najdi si na internetu "POT tweaking", je to postup, při kterým rozmontuješ mechaniku Xka vezmeš multimetr a šroubovák a zvýšíš výkon laseru, aby líp četl. Když nepomůže, tak se dá na eBay koupit za zhruba 50Kč i s poštovným nový laser do mechaniky (ještě teda záleží na tom, jakou mechaniku máš). Výměna není nijak těžká, minimálně u BenQ nebyla, návody jdou najít.

Ale tohle všechno až když ti nepomůže nic jinýho, jako vypalovat na jiným počítači.

Jakou tam máš mechaniku, v Xku?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu