Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Paměť iP

Teenyss

Otázka

Cau,dival jsem se na pamet svojeho iphonu,ale nejak mi to nesedi.pripojim to k itunes a pise mi,ze aplikace zabiraji 2,5gb,ale kdyz sectu vsechny svoje hry,tak mi to zabira dohromady neco okolo 1,5gb.mam nainstalovanou cydii,winterBoard,smshelper,sbsettings a terminal z cydie-to doopravdy zabira 1gb pameti?nebo to je neco jineho...a co je potom slozka other?moc diky.jsem z toho zmaten.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Operační systém patří do other, nebo jak to tam je.

A nemůže to být tím, že jsi např. něco do iPhonu cpal přes SSH a nacpal do /var/mobile/ .. /? To by se pak počítalo do těch Apps.

Jink mě to číslo přijde poněkud přibližný, protože jsem tam cpal nějakou hru o velikosti cirka 200 MB a sebralo mi to asi 500 (nevím už přesně))

Odkaz ke komentáři

• 0

Aha ;) no,ja tam cpal jen asi 5 pdf souboru,ktere maji priblizne 10mb.ale je to asi fakt mozny,ze to budou brat ty hry.jen mi to prislo divne.nevim totiz,jestli to spravne odinstalovavam tim zpusobem,ze to jednoduse vymazu z iphonu,z itunes a zesynchronizuju-aby prave nekde nezustavali nejake data ;) nechci si zasekat ip,tak se pro jistotu ptam.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu