kotas.j Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 chci si koupit tuhle televizi LG 50PK250 a chci se zeptat jestli vadi ze umi jen HD FULL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 nevadi. Jelikoz umi 1080p tak umi i ty nizsi. TV je to velice solidni co jsem se dival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kotas.j Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 nevadi. Jelikoz umi 1080p tak umi i ty nizsi. TV je to velice solidni co jsem se dival. prave ze ona umi jen 1080p a nic jineho ani readHD..prolezl jsem vsechny obchody a cetl popisy a nikde nepsaly ze umi i nizsi rozliseni:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 prave ze ona umi jen 1080p a nic jineho ani readHD..prolezl jsem vsechny obchody a cetl popisy a nikde nepsaly ze umi i nizsi rozliseni:? To si odkial nabral, ze vie iba fullHD? :D Aky vstup-rozlisenie do nej pustas, take rozlisenie bude tv mat. Kazda TV vie nizsie rozlisenia!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Rofl :D:D. Každá televize, která má 1080p, umí i 720p ! To je snad logické. Pokud "něco" umí tu nejvyšší možnost, znamená to, že umí i ty nižší. A Full HD je jen k dobru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kotas.j Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Rofl :D:D.Každá televize, která má 1080p, umí i 720p ! To je snad logické. Pokud "něco" umí tu nejvyšší možnost, znamená to, že umí i ty nižší. A Full HD je jen k dobru. chapu..takze ji muzu koupit maji ji v jednou shopu za 15 345,- Kč :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kotas.j Odesláno Září 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 tady se pise ze HD ready ne http://www.vestavba-spotrebice.cz/zbozi/lg-cerna-1-televize-lg-50pk350-plazma..coz mi pripada ze je to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 chapu..takze ji muzu koupit maji ji v jednou shopu za 15 345,- Kč :wohow: Je to na tebe...LG nepatria medzi naj plazmy, ale co chceme za tu cenu, vsakze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 ja presne cekal takovou "diskusi". Ta TV je v pohode, je dobra. Jestli se ti libi a chces ji tak si ji kup, na PS3 bude super. Have fun. edit: sam mam doma LG a jsem velice spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kotas.j
chci si koupit tuhle televizi LG 50PK250 a chci se zeptat jestli vadi ze umi jen HD FULL?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.