v@lda Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 cus lidi ...potrebuju pomoct :cry: koupil jsem si usb wifi klic a chtel bych si zahrat hry po netu.muze me nekdo poradit jak na to ...diky predem :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 Zprovozni jsi "wifi klic" tak ze ti pujde na psp net.. (koukni do manualu jak si anstavit net ;) nebo tutorial nekde tu :) -myslim ze tu je ) pak pust mulitplayer ve hre najdi server a hraj (pokud mas iso hry.. a ne originalky :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 net mi fakci ...ale ty z5 k tem hram treba jsem zkousel tdu ale vubec ..hraju online a zadni hraci tam nejsou :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 No ono moc lidi to nehraje (to vim z vlastni zkusenosti...) kor nektere hry...A jine hry ti jdou? mas CF? pripojis se normlane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 mam cf 3-40 oe--no treba tedka medal of honor a kdyz dam infrastructure tam me to najde moje pripojeni a nemuzu na nej kliknout :( tak nwm mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 mam cf 3-40 oe--no treba tedka medal of honor a kdyz dam infrastructure tam me to najde moje pripojeni a nemuzu na nej kliknout :( tak nwm mnoctj nemuzu na nej kliknout??! Proste normalne se pripojis nebo ti to hodi err.. Kdyz se pripojis, bud tam jsou hraci a hrajes nebo nejsou :) - samozrejme v lobby.. to ze nejsou je norm. zkus SOCOM nebo NFS Carbon.. u carbonu obcas nekdo je, u SOCOMU porad hafec lidi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 jo zkusim ....socom 1 nebo 2 ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 jo zkusim ....socom 1 nebo 2 ??tj jedno :D mely by se hrat oba, zkus dvojku nvm co jsem to dneska zkousel a byl tam hafec lidi :D a zkus to nekdy odpoledne, az bude dost lidi z prace doma, je to fakt cool poslouchat jak tam kecaj do mikraku amici :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 ok diky.....ale ja kdyz dam multiplayer pak infrasructure tak to mam sedivy a nemuzu na to kliknout :( stava se vam to taky ?? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 ok diky.....ale ja kdyz dam multiplayer pak infrasructure tak to mam sedivy a nemuzu na to kliknout :( stava se vam to taky ?? :( nn tj divny, a mas nastavenej net ? Jako pripojeni v PSP ? (WiFi) a co takhle, nemas nejakej rip kde je to vypnuty nejak to infrastructure ? .. Me se to teda jeste nikdy nestalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 v@lda Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 net mi fakci v klidu ....mno a rip to neni :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 tak to je divne.. esli nepomuze ani reinstall CF, jiny download ci znovu nastavit sit.. tak uz vazne NVM OT: lidi kdyz uz jsme u toho, povedlo se vam nekomu stahnout neco z RS pres PSP? Nebo z chshare a tak ? docela by se mi to hodilo, nemusel bych mit pak dlouhy noci zaplej zbytecne PSP.. chtelo by to nejakej rapget pro PSP - mootoo slysis ? :D ... bylo by to celkem fajne, on je rozdil mit zaple PC s 300W zdrojem a PSP s 3V baterii .... bylo by to oprabdu skvele ten rapget & podobne ---jinac prominte mi za OT .( doufam ze diky tomu admin zase nesmaze celej prispevek - kdyz uz jinak, tak at mi to plz zkopiruje a posle po PM ten text, abych se s tim zase nemusel psat znova.. pak bych pro to zalozil topic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
v@lda
cus lidi ...potrebuju pomoct :cry: koupil jsem si usb wifi klic a chtel bych si zahrat hry po netu.muze me nekdo poradit jak na to ...diky predem :!:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts