tekken90 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 tak co těšíte se :?: já doufám že ta hra bude stejně dobrá jako Lego SW :D:D:bash: :bash: :bash: http://psp.ign.com/articles/808/808861p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 ale jo mohlo by to byt good :) ale nejak zrovna se na to netesim.. spis me zajima jak SONY poresi GTA:SA na PSP - myslite ze muzou byt dvouvrstve UMD ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 no co já vím tak UMD je dvouvrstvý ;)......a už je i hra na 2 UMD takže by problém bejt neměl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 no co já vím tak UMD je dvouvrstvý ;)......a už je i hra na 2 UMD takže by problém bejt neměl ;)no hra na 2 UMD.. tady bacha.. u GTA by to moc PRAVE neslo... Tam by se hracum /nam/ asi moc nelibilo pri kazdem prejezdu z mesta do mesta /ctvrti, bytu, obchodu/ menit UMD.. a hlavne.. vzdy uz i na PS2 bylo obsazene cele dvouvrstve DVD :| a a ikdyz se zmensi textury ... a UMD norm. s 1,8GB se muze jit vyprdet :) hh polemizovali jsme nad tim prave takhle s kamosem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 To muze byt supr lego sw me strasne bavilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 GTA:SA na PSP? ved rockstar oznamil ze nc take neplanuje co sa tyka hry vyzera celkom srandovne.. mohlo by to byt celkom good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 jj bude to bomba...LSW to bylo naprosto genialni :) A verim ze toto bude to stejny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 GTA:SA na PSP? ved rockstar oznamil ze nc take neplanujeco sa tyka hry vyzera celkom srandovne.. mohlo by to byt celkom good jiste ted to neplanuje.. ale myslim ze casem ano.. byla by celkem skoda kdyby rockstar & SONY promarnili takovou trzni bombu... Myslim ze by to byla hra mesice (roku) - pro nejake hrace urcite, navic prece nezustanou jen tyto 2 GTA.. museji prijit s necim novym poradnym, cim SONY bude sokovat, to by prave zrovna mohlo byt GTA:SA .. ale pokud rockstar rekla... (navic, uz GTA:SA maji, staci jen konverze, opravdu by to byla skoda nevyuzit :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 já myslim že po gta 4 by možná mohli pracovat na uplně new hře na psp a ne jen dalším stories,jinak co se týče indyho tak se dost těšim,filmy se mi líbí a jesli b¨to bude prdel jako star wars tak neni co řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 to by mohl bejt mazec....al kdyby udělali normálního IJ taky bych se nezlobil !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.