LOPO_X Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 caute dneska jsem zapl ps3 a chtelo to po mne stahnout fw 3.42 nevite co obsahuje? nekde na netu jsem cetl ze nejake nove ochrany nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BALOJ Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 http://www.ps3-hacks.com/2010/09/06/ps3-firmware-3-42-released/ Blokuje to exploit, ale dá se to zastavit tou utilitkou v článku, jestli neplánuješ jailbreak se tě to asi netýká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Sony vypustilo tentokrát dost v tichosti a ne nápadně novou verzi firmwaru konzole PlayStation 3. Ta pro hráče nepřináší žádné zajímavé novinky, protože se týká výhradně bezpečnosti . Důvod tichého vydání je jasně zřejmý - firmware 3.42 obsahuje další bezpečnostní záplaty, uvádí samotné Sony. Přeloženo do normální řeči, má díky němu opět nějakou dobu odolávat útokům těch, kteří se ilegálně dostávají do konzole. Právě tzv. PS3Jailbreak je v posledních týdnech trnem v oku tohoto výrobce. Fanouškům, tedy spíše právě pirátům, kterým se po dlouhé době podařilo pokořit hlavní ochrany, se to samozřejmě vůbec nelíbí. Na oficiálních fórech tak Sony vyzývají, aby to nedělalo stejně jako s PSP a věnovali raději cenný čas zlepšování systému nebo služeb. A ve finále asi mají pravdu, protože lze očekávat, že teď budou neustále vydávat nové updaty firmwaru, které hackeři obratem prolomí. Jsme zvědaví, jestli na tohle zástupcespolečnosti nějak zareaguje. Zdroj: CVG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 takže když sem upgradoval tak na JB nemam nárok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Na 3.42 zatím JB neni zprovoznen. To ovsem neznamena, ze pozdeji se tak nestane. na 99.9% to casem pujde (moje spekulace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 ja si tky myslim že to pujde......ale taky musim říct že kdyby sony uvolnila linux a podporu PS2 her tak bych JB asi nepořídil, leda že by to nakonec umělo emulovat Wii jak se o tom psalo protože třeba ten dead space nebo resident evil co na to je bych zahrál ale zbytek mě nějak neláká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.