Samot2 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Zdar lidi, mám problém, brácha si před časem koupil hight velociti bowling, já si ho od něho minulý týden stáhl k sobě, normálně jelo vše bez problémů (poprvé co jsem stahoval PSN hru od někoho). Ale dneska, po update na 3.42 to na mě hází hlášku o lincenci a hned mě to háží do ps store na nákup hry. Setkal jste se s tím někdo? Znáte řešení, nebo je to odveta od Sony za ten hack? Citovat
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Mám takhle kupovanejch hodně věcí z asi 4 účtů, a nic. Nemohlo se stát, že jsi smazal usera s jeho účtem? Citovat
Samot2 Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Jo tak to se stalo včera? :D je to problém? Asi jo co, to jsem nevěděl :( Jde to nějak napravit? Citovat
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Lol :D Přidej ho znova. User tam MUSÍ zůstat, aby tam zůstal i obsah :) Citovat
Samot2 Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 Díky :D Člověk se vždycky učí no :D Citovat
Riddick113 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Odesláno Září 7, 2010 lidi psn je na internetu v cestine nevite jestli nahodou je uz podpora cz i primo pres konzoli?nemam ji ted na netu tak se nemuzu kuknout.dik Citovat
LegionCZE Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Odesláno Září 8, 2010 Jo v poho :D PSN není v češtině, jestli myslíš prohlížeč, tak jen podporuje české znaky. CZ není možná v konzoli ani kdekoli jinde, jediný jazyk je angličtina. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.